Amazon Prime'dan şok karar: yüzde 400 zam

Amazon Prime abonelik ücretinde değişiklik yapıldı ve fiyatı arttı. Ayrıca, uzun bir süre boyunca aylık ücretinde sabitlik gösteren Amazon Prime, hizmetlerinin geniş kapsamı ve kalitesi ile dikkat çekiyor.

Amazon Prime'dan şok karar: yüzde 400 zam
Yayınlanma:

Amazon Prime abonelik hizmetinin ücretinde Türkiye'de de artış yapıldı. Dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon, geçtiğimiz aylarda diğer ülkelerdeki Prime abonelik fiyatlarını yükseltmişti fakat Türkiye'de fiyatlar aynı kalmıştı. Ancak şimdi yapılan değişiklikle birlikte Prime abonelik fiyatlarında ciddi bir artış gerçekleşti. Yine de, Amazon Prime'ın yeni fiyatı hala oldukça uygun seviyelerde bulunuyor.

amazon-zam.jpg

TÜRKİYE'DE ZAM KARARI ALINDI

Bilindiği üzere dünyanın en büyük online perakendecisi tarafından sunulan Amazon'un abonelik hizmeti Amazon Prime'ın Türkiye'de artırımına gidildi. Birkaç ay önce başka ülkelerde Prime abonelik fiyatları yükselmişti ama bu Türkiye'ye yansımamıştı. Türkiye'de sadece 8 TL olan Amazon Prime abonelik fiyatı, geçtiğimiz günlerde yapılan bir güncelleme ile 39 TL'ye çıkmıştı. Fiyat artışı neredeyse yüzde 400. Prime aboneliği ciddi fiyat artışına rağmen sunduğu avantajlar göz önüne alındığında hala rakiplerine göre çok daha uygun.

amazon.jpg

Abone olmak isteyenler için yeni Amazon Prime fiyatı şimdiden aktif hale geldi. Prime abonesi değilseniz servise ilk ay ücretsiz, ardından aylık 39 TL ücret karşılığında abone olabilirsiniz. Ancak mevcut aboneler için yeni fiyatın hangi tarihten itibaren geçerli olacağı şu an için bilinmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.