Bu sayıyı tekrar et, parayı hayatına çek! Mucizelere inanamayacaksın!

Sayılardan şifa bulmak mümkün mü? Sürekli aynı sayıları tekrar ederek hayatımıza parayı, aşkı çağırabilir miyiz? Peki sayılarla olumlu bir yaşam mümkün mü? Bu sorunun cevabı haberimizde...

Bu sayıyı tekrar et, parayı hayatına çek! Mucizelere inanamayacaksın!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Düşündüğümüz ve söylediğimiz her kelimenin bir titreşimi olduğunu düşünün. Grigori Petrovich Grabovoi, sayıların bu titreşimlerin anahtarı olduğuna inanıyor ve hayatımızı kolaylaştırmak, arzularımızı gerçekleştirmek veya hayatın akışına uyum sağlamak için sayıları kullanabileceğimizi savunuyor.

Grabovoi, Rus bir bilim adamı olup fizik ve matematik alanlarında doktora derecesine sahiptir. Kendi geliştirdiği teknikle, sayıların sahip olduğu frekansları keşfetmiş ve belli sayı kombinasyonlarının tüm insanlığın bozulan hayat düzenini yeniden normale döndürebileceğini fark etmiştir. Bu teknikleri insanların kolayca uygulayabileceği yöntemlere dönüştürmüştür.

Grigori Petrovich Grabovoi'nin öğretileri, sayılarla ilişkilendirilmiş bir dizi yöntem ve teknik içerir. Grabovoi, sayıları bir sembol ve titreşim olarak görür. Her sayının, renk ve titreşim gibi özellikleri vardır. Kişinin normal titreşimini "norm" olarak tanımlar ve bu titreşimin bozulmasını "normdan sapmak" olarak adlandırır.

Her sayı veya sayı dizisi, konuşulan dilden bağımsız olarak bir titreşime sahiptir. Sayılarla çalışmak, bu titreşimleri harekete geçirebilir ve bilinç alanlarını etkileyebilir.

Para Sayı Sekansı: 520 ve 777

Her Şey Mümkün Sayısı: 519-7148

Aşk Sayısı: 938

Ruh Eşi Sayısı: 571

Sayılarla çalışmanın, birçok insan için olumlu sonuçlar doğurduğu ve hayatlarını olumlu yönde etkilediği bir gerçektir. Grabovoi öğretileri, insanların içsel bilgilerini hatırlatarak yaşamlarını daha pozitif ve denge içinde yaşamalarına yardımcı olur. Bu yaklaşım, sayıların evrensel bir dilden geldiğini ve insanları olumlu bir yaşam tarzına yönlendirebileceğini iddia eder. Unutmayın, her sayının kendi enerjisi ve titreşimi vardır, bu nedenle sayılarla çalışmak, hayatınıza olumlu bir etki yapabilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum