Faralya Balık daha da güçlendi

Ankara Çukurambar’da bulunan “Faralya Balık" restoranı, Ankara’nın en ünlü balık restoranlarından bir tanesi.

Faralya Balık daha da güçlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Çukurambar’da bulunan “Faralya Balık" restoranı, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da birçok sektörde faaliyet gösteriyor.

Faralya Balık'ın işletmecisi anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada, restoran sektöründe daha da iyi bir hizmet vermek istediklerini ve Türkiye’nin her bir yanından gelen değerli misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Mekanın işletmecisi, Ankara’nın en ünlü balık restoranlarından biri olduklarını belirterek, tüm balık tüketen vatandaşları güzel lezzetleri ve sunumlarıyla herkesi Faralya Balık’a davet etti.

whatsapp-image-2023-05-06-at-11-25-26-2-001.jpeg


FARALYA BALIK, LEZZET TUTKUNLARINDAN TAM NOT ALIYOR

Türkiye siyasetinin oldukça ünlü isimlerini ağırlayan Faralya Balık, balık tüketen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Ankara'nın önde gelen balık restoranlarından olan Faralya Balık, ürünleri ve kalitesiyle balık yemenin keyfini çıkarmak için çok özel bir mekan olduğu biliniyor.

Ankara’da önde gelen restoranları arasına girmeyi başaran Faralya Balık, deniz mahsulleri üzerine değişik tatlar denemek isteyenleri bekliyor. Özellikle tatlı ekşi soslu karides, kalamar tava gibi mezeleri ile öne çıkan mekânlardan birisi.

whatsapp-image-2023-05-06-at-11-25-26-3.jpeg

ANKARA'NIN EN ÜNLÜ ŞEFLERİNDEN YASİR ŞEF

Balıklar ve Mezeler Ankara’nın en ünlü mutfak şeflerinden biri olan Yasir Şef tarafından hazırlanırken, balıklar tava, buğulama ve ızgara şeklinde müşterilere sunuluyor.
Deniz ürünlerinin satıldığı restoranda, günlük olarak levrek, çupra, kalkan, lüfer, barbun, kırlangıç, fener, lagos gibi balık çeşitleri yanı sıra kırmızı et olarak da bonfile, köfte, kavurma ve ciğer tava çeşitleriyle de müşterilerin hizmetine sunuluyor.
En taze balıklar ve birbirinden nefis mezeleri tatmak istiyorsanız Faralya Balık’ı ziyaret etmelisiniz.

whatsapp-image-2023-05-06-at-11-25-26-4.jpeg

ÇUKURAMBAR'IN TEK TURİZM BELGESİ OLAN RESTORANI: FARALYA BALIK

Çukurambar’daki tek turizm belgeli restoranı olan Faralya Balık, toplamda 800 metrekare olup 500 metrekaresi açılır kapanır tavanıyla değerli müşterilerine açık havada ziyafet verme imkânı sunuyor.
Aynı zamanda grup yemekleri, sunumlar ve iş toplantılarının da yapılabildiği toplamda 300 kişi kapasiteli ve 2 VIP odasıyla hizmet vermektedir.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.