Muhtemelen hiç bilmediğiniz hayat kurtaran 10 gizli WhatsApp hilesi

Neredeyse her insanın telefonun da Whatshapp mevcut. Ama Whatshapp da yalnızca bir kaç insanın bildiği hayat kurtaran hileler mevcut. İşte o hayat kurtaran 10 hile...

Muhtemelen hiç bilmediğiniz hayat kurtaran 10 gizli WhatsApp hilesi
Yayınlanma:

WHATSAPP'TA NASIL GÖRÜNMEZ OLUNUR

Herkesin sizi çevrimiçi görmesini veya durumunuzu, resimlerinizi, hesap bilgilerinizi kontrol etmesini istemiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz.

Android için Menü > Ayarlar > Hesap > Gizlilik. Kişisel veri görünürlüğünün ayarlarını değiştirin. iOS için Ayarlar'a gidin ve Gizlilik sekmesini açın. Sonra ayarlarınızı orada değiştirin.

10ozellik.jpg

MESAJLARI NASIL VURGULARSINIZ

Yazdıklarınızı yalnızca ifadelerle değil, koyu, eğik ve üstü çizgili bir şekilde de vurgulamanız mümkün.

Mesajınızı italik mi yapmak istiyorsunuz? Şu şekilde yapılabilir “_metin_”

Kalın mı yazmak istediniz? Yapmanız gereken “*metin*”

Belki de üstü çizili bir şekil de yazmak aklınıza gelmiştir. O halde bunu kullancaksınız “~metin~ “

10-ozellik.jpg

GRUP SOHBETİ GERÇEKLEŞTİRMEDEN GRUP MESAJI GÖNDERMEK MÜMKÜN MÜDÜR

Mesaj oluşturmak için Sohbetler > Menü > Yeni yayın seçeneğine gidin. "+" tuşuna basın veya alıcıların isimlerini yazın.



Mesaj, seçtiğiniz her alıcıya ulaşacaktır. Ek olarak, gerekli tüm irtibat mesajları normal şekilde iletilecek. Onların cevapları ise sadece size gelecek, yani listedeki diğer kişiler tarafından görülmeyecektir.

10-gizli-ozellik.jpg

ENGELLENDİĞİNİZİ ANLAMANIZ MÜMKÜN MÜ?

Engellendiğinizi anlamanızın birkaç yolu vardır. Bir kişinin en son çevrimiçi görüldüğü zamanı görmüyorsanız. Bir kişinin profilini görmüyorsanız. Tüm iletileriniz bir kez işaretleniyorsa. Bir grup sohbeti oluşturuyor, ancak bir kişi ekleyemiyorsanız. Bununla birlikte, tüm bu işaretler yüzde 100 engellendiğinizi ifade etmez. Kişiniz görünürlük ayarlarını da değiştirmiş olabilir.

OKUNDU OLMADAN MESAJLARI OKUMAK MÜMKÜN MÜDÜR?

Okundu olmadan mesajları okuyabilmek için bildirim ayarlarından Whatshapp bildirimlerine dokunarak mesajı okuyun. Bu şekilde yaptığınız da kimse mesajları okuduğunuzu anlamayacak.

10-gizli-ozellik.jpg

GİZLİ SOHBET NASIL YAPILIR?

Gizli sohbet yapabilmek için, sohbet listesindeki üç nokta menüsünden " Yeni Gizli Sohbet" seçeneğini seçin.

GİZLİLİK AYARLARI NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Gizlilik ayarlarınızı değiştirmek için, ayarlardan hesap ve gizliliğe gidin. Buradan durumunuzu, profil fotoğrafınızı veya son görülmenizi düzenleyebilirsiniz.

11.jpg

SAHTE BİR KİŞİYİ BELİRLEMENİZ MÜMKÜN MÜDÜR?

Hemen hemen herkes, SMS etkinleştirme iletileri için 'ücretsiz numara' veya özel bir uygulama kullanıyor olabilir. Numaranın sahte olup olmadığını kontrol etmek isterseniz kişiyi aramanız yeterli olacaktır. Geçici sanal numaralar neredeyse her zaman çevrimdışıdır veya etkin değildir.

SESLİ MESAJLARI AHİZEDEN DİNLEMEK MÜMKÜN MÜ?

Oldukça basit bir yöntem ile ahizeden dinlemeniz mümkün. Telefonunuzu kulağınıza tutun. WhatsApp, hoparlör modunu iç hoparlörlerle değiştirin. Bu yöntemler ile sesli mesajları ahizeden dinleyebilirsiniz.

whatshapp-10-ozellik.jpg

BAŞKASININ MESAJLARINIZI OKUDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ?

Menü'yü açın ve WhatsApp Web'e basın. Uygulama sizden web.whatsapp bağlantısını takip etmeye davet ederse QR kodunu tarayın ve PC'nizde WhatsApp'ı kullanıma açın. Ancak WhatsApp Web'i kullanarak bazı kişiler PC'den WhatsApp’ınıza girerek mesajlarınızı okuyabilmesi mümkündür. WhatsApp etkinliğinizle ilgisi olmayan bir "Bilgisayarlar" sekmesi ve açık oturumların listesi görüyorsanız endişelenmeye başlayabilrisniz. Bu, başkasının sohbetlerinizi ve profilinizi gördüğünün işareti olabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.