Star’ın Sevilen Dizisi Yalı Çapkını Reytinglerde Zirvede

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, Yalı Çapkını 28.Bölümüyle reytinglerde adını zirveye yazdırdı.

Star’ın Sevilen Dizisi Yalı Çapkını Reytinglerde Zirvede
Yayınlanma:

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle TOTAL’de Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Star’ın sevilen dizisi ‘Yalı Çapkını’ yirmi yedinci bölümüyle Total’de birinci olarak 7 Nisan Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

4.jpg

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Dizinin yeni bölümünde; Seyran'ı yalıya götürmek için eve gelen Ferit, Seyran'ın tepkisiyle karşılaşır. Seyran, Ferit'in dediklerine sinirlenir ve tokat atar. Seyran'ın attığı tokat hem Ferit'i hem de onu büyük yaralar. Kazım Ağa, Ferit'i evden çıkarmaya çalışsa da o gitmemeye kararlıdır. Tokatla birlikte yere düşen Ferit, tekrardan ayağa kalkarak Seyran'a son bir umut elini uzatır. Seyran ise bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

İşte Yalı Çapkını 28. Bölüm Fragmanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.