Toprak akademi geleceğin diyetisyenlerine ışık oluyor

Toprak Akademi'nin kurucusu Uzman Diyetisyen Nilayda Ovuz İçöz, beslenme ve diyetetik öğrencilerine geleceklerini aydınlatacak bir kapı açıyor. Pilot programını tamamlayan ilk ekibi mezun olan İçöz, meslektaşlarıyla birlikte güçlü bir işbirliği ve istihdam fırsatları sunuyor. Güncel bilgilerle donanmış olan ekip, geleceğe yönelik yeni projeler için hazırlıklarını sürdürüyor.

Toprak akademi geleceğin diyetisyenlerine ışık oluyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Üniversitelerin "Beslenme ve Diyetetik Bölümü" öğrencileri ile mezunları, her geçen gün endişe seviyelerinin arttığını belirtiyor. Gençler, lisans eğitimini tamamladıktan sonra iş bulma, çalışma ortamı ve mesleklerini nasıl icra edecekleri gibi birçok soru işaretiyle karşı karşıya kalıyor. Bu soru işaretlerine cevap olmak ve geleceğin meslektaşlarına iş fırsatı sunmak amacıyla Toprak Akademi'nin kurucusu ve Uzman Diyetisyen Nilayda Ovuz İçöz, bu yıl pilot uygulamasını gerçekleştirdiği ilk ekibini mezun ediyor.

YENİ MEZUN DİYETİSYENLERE İSTİHDAM SAĞLAMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

Torak Akademi yöneticileri, yılın başında Ankara'daki çeşitli üniversitelerden staj yapmaları için bir ekip kurarak süpervizörlük sürecini oluşturarak ekibiyle başarılar elde ediyor. Mesleği ustalarından öğrenen Nilayda Ovuz İçöz ve ekibi, bilimin rehberliğinde etik ilkeler doğrultusunda sürdürülebilir beslenmeyi öğretmek ve danışanlarına aktarmak için sabırsızlanıyor. Gelecek yıllarda da staj dönemi ve süpervizörlük süreci sonrası mesleki iş imkanları sunan bu akademi, beslenme ve diyetetik bölümünde farklı bir bakış açısı sunabilir.

adsiz-tasarim-10.png

Uzman Diyetisyen Nilayda Ovuz İçöz, meslektaşlarıyla birlik olma ve yeni mezunlara istihdam sağlama fikrini destekliyor. Ayrıca kendisi ve ekibi, güncel bilgilerle kendilerini sürekli yeniliyorlar. Mesleğe ışık tutan Uzman Diyetisyen Selahaddin Dönmez ve Prof. Dr. Tanju Besler gibi kıymetli hocalardan edindikleri bilgiler ve binlerce seans deneyimiyle yeni projelere imza atmak için hazırlanıyor.

adsiz-tasarim-11.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum