Orhan Aksakal

Orhan Aksakal

Yazık güzel ülkeme

Yazık güzel ülkeme

Dünyanın en güzel ülkesidir bu güzel topraklar… Toprakları Mehmetçiğin al kanı ile sulanmış dünyanın en güzel vatanıdır cennet Türkiye. Buna karşın içindeki hain ve vatansızlara rağmen yine de dünyanın en güzel ülkesi…

Dört etrafın düşmanla çevrili, hainlik diz boyu. Sadece dört yanındaki düşmanlarla mücadele etmiyorsun, dünyanın öbür ucundaki okyanus ülkelerindeki düşmanlarla da uğraşman ve baş etmen gerekiyor.

Asıl mesele dışarıdaki değil, içerideki düşmanlarla uğraşmak ve onları alt etmek. Başta da HDP denen terörist parti vekilleri olmak üzere. Ve onların yol arkadaşımız dedikleri siyasi bir parti var sanırım anlayan anladı.

Hatta başındaki lider “onlar piknik yapmaya giden arkadaşlar, canım niye onları vuruyorsunuz” diyecek kadar ülkesine, vatanına uzak bir insan ne diyeceksin. Maalesef bu muhalefet partisinde o kadar çok HDP sevici vekil var ki hangi birini sayacaksın.

Teröristleri besliyoruz vesselam başta Meclis’te olmak üzere. Hem maaş ver, hem lojman ver, hem altındaki arabayı ver, benzinini içine koy gezsin tozsun hiçbir iş yapmasın, sadece teröristleri devletin arabası ile taşısın ve Mehmetçiğine, polisine, öğretmenine, sivil vatandaşına kurşun sıksın.

Hatta yetmedi ekonomik yatırımları baltalamak, iş makinelerini yakmak yani anlayacağınız saymakla bitmiyor. Onun için diyorum dünyanın en güzel ülkesi Türkiye. İçindeki onca haine ve vatansıza rağmen dünyanın en güzel memleketidir burası.

Gara’da operasyon düzenlendi bu alçak teröristlerin kaçırdığı 14 vatandaşımızı kurtarmak için. Fakat bu hainler onların kafalarına birer kurşun sıkarak onları şehit etti. Mehmetçik doğal olarak o teröristleri ortadan kaldırmak için hareket başlattı başta içimizdeki hainler olmak üzere dünyanın dört bir yanından tepkiler gelmeye başladı.

İnsan hakları varmış, Türkiye bu operasyonu yapamazmış falan, filan gerisi film… Yahu hadi dışardaki başta Amerika olmak üzere her türlü silah desteği verdiği teröristleri savunmasını anlarım da bizim içimizdeki bu terörist sevicilere ne demeli.

Hadi HDP’li vekilleri anlarım onlar mecburen terör örgütünün uzantısı buna kendileri de kabul ediyor, fakat bunları savunmaya kalkan muhalefet partisinin vekillerini anlamak mümkün değil. Hatta kalktılar şehit olan vatandaşlarımızı için Cumhurbaşkanını sorumlu tuttular. Ama teröristlere ağız dolusu siz teröristsiniz diyemeyenler…

Yani diyeceğim o ki güzel ülkem bu vekilleri, bu hainleri hak etmiyor. Hem besle hem sana hainlik etsin neresinden tutarsan elinde kalıyor….

Önceki ve Sonraki Yazılar
Orhan Aksakal Arşivi