Akgül personelle vedalaştı

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası görevini devredecek olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyede görev yapan personelle veda toplantısında bir araya geldi.

Akgül personelle vedalaştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası görevini devredecek olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyede görev yapan personelle veda toplantısında bir araya geldi. Mamak Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda Akgül, “10 yıllık görev sürem boyunca yapılan başarılı işlerin altında hepimizin imzası ve alın teri var” dedi.

Hep beraber başardık

Göreve geldiği günden bu zamana Mamak’ta çok şey değiştiğini kaydeden Akgül, “Bu değişimi hep beraber başardık. Personeliyle, müdürüyle, meclis üyesiyle, başkan yardımcılarıyla, vatandaşımızın bize verdiği destekle Mamak’ı bugünlere getirdik. Bu yalnızca Mesut Akgül’ün bir başarısı değildir. Sokakta süpürge ile çalışan arkadaşımdan tutun, memuruna kadar tüm çalışanlarımızın başarısıdır. Ancak her şeyin başlangıcı olduğu gibi bitişi de var. Bu bitişlerde önemli olan ise arkada iz bırakmak. İz bırakmak sadece eser bırakma değildir. Gönül kırgınlığı bırakmadan, gönüllere girerek o gönülleri tamamlamakta iz bırakmaktır” dedi.

fdb_2338.jpg

Hakkınızı helal edin

10 yıl Mamak’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Akgül, “Ben sizlerden razıyım, Allah’ta sizlerden razı olsun. Bu manada haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana her birinize hakkım helal olsun” diyerek personel ile vedalaştı. Konuşmaların ardından Başkan Akgül’e, tüm belediye personeli adına çiçek takdim edildi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.