Altındağ çiçek açtı

Parklarda geniş çaplı bakım, onarım ve peyzaj çalışması başlatan Altındağ Belediyesi, ilçeyi rengârenk çiçeklerle donattı.

Altındağ çiçek açtı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Parklarda geniş çaplı bakım, onarım ve peyzaj çalışması başlatan Altındağ Belediyesi, ilçeyi rengârenk çiçeklerle donattı. Baharın gelmesiyle birlikte ilçedeki parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışması başlatan Altındağ Belediyesi, parklara ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek dikimi yapıyor. Ekipler, parkların daha kullanışlı ve daha ferah olması için çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte parklar Altındağlılar için hem serinleme hem de sosyalleşme alanına dönüşüyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın parklarda huzur içinde vakit geçirebilmeleri için yeşil alanlarımızı elden geçirerek bakım ve onarımlarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

KAMELYALAR YENİLENDİ

Bitki ve peyzaj bakımlarına da büyük özen gösterdiklerini belirten Başkan Balcı “Parklarımızın genelinde yabani ot temizliği gerçekleştirdik. Rengârenk mevsimlik çiçekler ile çiçek partellerinin yenilenmesi gibi çalışmalarla parklarımızdaki bitki ve ağaç gruplarında iyileşme sağladık. Ayrıca parklarımızda bulunan bank ve kamelya gibi donatı elemanlarını yeniledik, gereken onarımları yaptık” dedi. Başkan Balcı, Altındağ Belediyesi için parkların ve yeşil alanların çok önemli yatırımlar olduğunun altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.