Anadolu Bulvarı değerleniyor

Ankara’da müşterilerine kaliteli hizmet verme konusunda yeni yer arayışlarına giren sanayi ve otomotiv firmaları, Anadolu Bulvarı’na cepheli arsa ve binaları tercih etmeye başladılar.

Anadolu Bulvarı değerleniyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’da müşterilerine kaliteli hizmet verme konusunda yeni yer arayışlarına giren sanayi ve otomotiv firmaları, eski ana arterlerdeki sıkışıklık sebebiyle markalarının daha iyi temsil edilebileceği Anadolu Bulvarı’na cepheli arsa ve binaları tercih etmeye başladılar.

Anadolu Bulvarına yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyleyen CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Ankara’da gelişen sanayi ve otomotiv sektörü, markasına değer katacak yeni lokasyonlara doğru hareket ediyor. Bölgenin cazibesi hızla artacak’ dedi. Ankara’da müşterilerine kaliteli hizmet verme konusunda yeni yer arayışlarına giren sanayi ve otomotiv firmaları, eski ana arterlerdeki sıkışıklık sebebiyle markalarının daha iyi temsil edilebileceği Anadolu Bulvarı’na cepheli arsa ve binaları tercih etmeye başladılar. Ankara’da özellikle Eskişehir yolunda kendisine yer bulamayan markaların, daha geniş ticari alanlara yöneldiğini ifade eden CB Network Gayrimenkul Yatırım danışmanı Ümit Demir, “Şehrin iki yakasının da ana arteri konumunda olan Anadolu Bulvarı otomotiv, sanayi ve lojistik firmaları için cazibe merkezini oluşturuyor” dedi.

GAYRİMENKULLER DEĞER KAZANACAK

Ulaşım kolaylığı ve lojistik ekonomisi açısından yatırımcıların Anadolu Bulvarına cepheli gayrimenkulleri yakından takip ettiğine vurgu yapan CB Network Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, bölgeyle ilgili şunları söyledi, “Kuzey Çevre Yolu bağlantı noktalarına yapılan üst gelir gurubuna yönelik konut projeleri, Anadolu Bulvarına cepheli gayrimenkullerin değerini artırdı. Bulvar üzerine yapılan alt-üst geçitlerin trafik akışını daha da rahatlatması da Anadolu bulvarına cepheli arsaların değerinin, önümüzdeki süreçte çok daha değerlenecek” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.