Ankara Büyükşehir’den yıl boyu tatil

Yaz tatili süresince başarılı öğrencileri Akçakoca, Altınoluk ve Kesikköprü’deki kamplarında ağırlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlılara da yıl boyu tatil imkanı sunuyor.

Ankara Büyükşehir’den yıl boyu tatil
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yıl boyu tatil imkanı sağlıyor. Yaz tatili boyunca okullarında başarılı olan öğrencileri, Akçakoca, Akçay ve Kesikköprü’deki kamplarında ücretsiz ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşlara da yıl boyunca tatil imkanı sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği uygulamayla, yaz aylarında, okullarında başarılı olan öğrenciler ile Başkentli yaşlı ve engelli vatandaşlar, Akçakoca, Altınoluk ve Kesikköprü’deki kamplara gönderiliyor. Özel otobüslerle kamplara giden vatandaşlar, birer haftalık süreler halinde hiçbir ücret ödemeden tatil yapıyor. Öğrencilerin kamp süreleri, okulların açılmasıyla sona ererken, yaşlı ve engelli vatandaşlar Akçakoca’daki tesislerde yıl boyunca birer haftalık sürelerle ücretsiz tatil yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında başlattığı uygulamayla, bugüne kadar 75 bine yakın okullarında başarılı olan öğrenci, yaşlı ve engelli vatandaşı, Akçakoca, Akçay ve Kesikköprü’deki kamplarında konuk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.