Ankara dijitalleşmeyi konuşacak

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, TOBB Üniversitesi destekleriyle Söğütözü Kampüsü’nde düzenleyeceği etkinlik ile “Aile Şirketlerinde Dijitalleşme: Dijital Dönüşüm Ne Demek?” konusunu gündeme taşıyor.

Ankara dijitalleşmeyi konuşacak
Yayınlanma:

HABER GÜLTEN KURT

Ülkemizdeki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, ülkemiz ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 25 Eylül, Pazartesi günü Ankara’da gerçekleşecek toplantıda şirketlerin verimliliğini ve büyümesindeki en önemli etken dijitalleşmeyi masaya yatırıyor. TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, TOBB Üniversitesi destekleriyle Söğütözü Kampüsü’nde düzenleyeceği etkinlik ile “Aile Şirketlerinde Dijitalleşme: Dijital Dönüşüm Ne Demek?” konusunu gündeme taşıyor. Arkan & Ergin JPA International Kurumsal Finans Ortağı Doğan TAŞKENT ve Mentors Network Türkiye Kurucusu Mehmet ONARCAN’ın konuşmacı olacağı etkinlikte, tüm dünyanın gündeminde olan “Dijital Dönüşüm” konusunun aile şirketlerine olan etkisi tartışılacak. 

25 EYLÜLDE YAPILACAK

TAİDER Ankara Temsilcisi ve KAM Ankara Beton Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Berkan BAYKAM, hem ağır sanayi hem de yazılım sektörlerinde yer alan bir işadamı olarak, kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlarda; iş dünyasının dijital teknolojilerde yaşanan ilerlemelere kayıtsız kalamayacağını belirterek, dijitalleşmenin şu anda tüm dünyada her sektörün ve her şirketin ele alması gereken çok önemli bir konu olduğunu, verimlilik ve rekabette bir adım öne geçebilmek için bunun bir tercih değil, zorunluluk haline geldiğini vurguladı. Ayrıca, TAİDER üyelerinin birbirleriyle ve aile şirketi bulunan potansiyel üyelerle bir araya gelme fırsatı bulacağı 25 Eylül'de Ankara'da yapılacak bu etkinliğin, 3-4 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi öncesinde önemli olduğuna da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.