Ankara İtfaiyesi’ne anlamlı ziyaret

Ankara-Konya seferi esnasında kaza yapan Yüksek Hızlı Tren'den (YHT) Ankara İtfaiyesi tarafından yaralı olarak kurtarılan kazazedeler, Büyükşehir Belediyesi Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ankara İtfaiyesi’ne anlamlı ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara-Konya seferi esnasında kaza yapan Yüksek Hızlı Tren'den (YHT) Ankara İtfaiyesi tarafından yaralı olarak kurtarılan kazazedeler, Büyükşehir Belediyesi Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Hayatlarını kurtaran İtfaiye ekipleriyle ikinci karşılaşmalarında sarılan ve minnet duygularını ileten kazazedelerden Bülent Bingöl ve Necati Vardar duygulu anlar da yaşadı.

ANLAMLI BULUŞMA

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Uğur Olgun, ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu vurgularken, kazazedelerden Bülent Bingöl ve Necati Vardar duygularını, “Kaza esnasında insanüstü bir çabayla birçok insanın hayatını kurtaran itfaiye ekiplerine minnettarız, hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle dile getirdi. Bülent Bingöl, kaza esnasında Ankara İtfaiyesi ekiplerinin 2 saati aşkın bir süre kendileri dahil canları pahasına diğer yaralıları kurtardığına şahit olduğunu belirterek, “Enkaz altındayken duyduklarımdan insanüstü bir çaba sarf ettiklerini hatırlıyorum. Sedyeye aldıkları sırada nerede çalıştıklarını sordum. Gerçekten özveriyle çalıştılar, hayatlarımızı kurtardılar. Hayatta ve sapasağlam olduğumu görmelerini, yaptıkları işle onur duymalarını istediğim için ziyaret etmek istedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.