Apaydın: “2018 ulaşım sektöründeki sorunların çözüldüğü bir yıl olmalı”

Yeni yılın şoför esnafına bol kazançlı ve kazasız belasız bir yıl olarak gelmesini dileyen TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, yazılı bir yeni yıl mesajı yayınladı. 

Apaydın: “2018 ulaşım sektöründeki sorunların çözüldüğü bir yıl olmalı”
Yayınlanma:
Güncelleme:


Şoför esnafının tüm mağduriyetlerinin giderildiği bir yıl olmasını dileyen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Son günlerini yaşadığımız 2017 şoför esnafı zor bir yıl olarak geçti. Ama 2018’de tüm bu zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Şehirlerarası yük taşımacılığı yapan, servis aracı işletmeciliği yapan, minibüsçü, taksici, dolmuşçu, kamyoncu, halk otobüsçü esnafımız için tüm sorunların çözüleceği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Umuyoruz ki yakıt fiyatları, vergiler, korsan taşımacılık yapanlar gibi birçok konuda mağduriyet yaşayan şoför esnafımızın bu mağduriyetleri giderilecektir. Çocuklarımızla, ailemizle şehir içi şehir dışı tüm seyahatlerde huzurla ve güvenle yolculuk ettiğimiz bir yıl olmasını en içten duygularımla istiyorum. Yeni yılın sağlık, mutluluk, ferah getirmesini ve büyüyen ekonomimizle ulaşım sektöründeki tüm sıkıntıların giderildiği bir yıl olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.