Atık geçici depolama alanının yapımı tamamlandı

Keçiören Belediyesi, ilçe genelinde toplanan atıkların belli bir süre biriktirilip ardından geri dönüşüme gönderilmesi için inşa ettiği Atık Geçici Depolama Alanının yapımını tamamladı.

Atık geçici depolama alanının yapımı tamamlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediyesi olarak Sıfır Atık Projesine desteğin sürdürüleceğini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ülkemiz, çevremiz ve geleceğimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

TOPYEKÛN DUYARLI OLMALIYIZ 

Keçiören Belediyesi ilçe geneline kurulan 7 Atık Toplama Merkezinin ardından bu merkezlerde toplanan atıkları belli bir süre biriktirip ardından geri dönüşüme göndermek üzere inşa ettiği Atık Geçici Depolama Alanını tamamladı. Bunun yanında organik atıkları doğayla buluşturacak kompost ünitesinin yapımı da bitme aşamasına geldi.  Bu kapsamda Keçiören Belediyesi, çevreye duyarlı ve milli sermayenin dışa akmasına göz yummayacak olan her bir duyarlı vatandaşa yönelik çeşitli bilgilendirme çalışmalarıyla büyük takdir topladı.  Sıfır Atık Projesinin yaşamın her alanına yerleşmesi için topyekûn duyarlı olmak gerektiğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Vatandaşlarımıza, atıkların evde ayrıştırmasının milli gelire olan olumlu etkilerini anlatıyoruz. Arkadaşlarımız kimi zaman kapı kapı dolaşarak broşürlü ve sözlü olarak bilgilendirme yapıyor” dedi. 
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.