Aydoğan: Ulus projesi Ankara’ya değer katacak

Sergah Otel Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Aydoğan, Ulus trafiğini yer altına alarak meydanın yayalaştırılmasını sağlayacak olan projenin hayata geçirilmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Aydoğan: Ulus projesi Ankara’ya değer katacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sergah Otel Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Aydoğan, projeyle birlikte Ankara’nın turizmde daha da değer kazanacağını kaydetti. Trafiğin yer altına alınmasıyla Ulus’un büyük bir meydana kavuşacağını dile getiren Aydoğan, böylelikle kent ekonomisine de büyük katkı sağlanacağını ifade etti. 

ULUS DÜNYA MARKASI OLACAK

Önemli bir turizm merkezi olan Ulus’un hak ettiği yere gelmesi için Ankaralı turizmciler olarak çaba sarf ettiklerini anlatan Aydoğan, Ulus için yapılan her projenin Ankara turizmine katkısının büyük olacağını söyledi. Ulus Tarihi Kent Projesi’ne ek olarak yayalaştırma projesiyle Ulus’un eski görkemli günlerine kavuşacağına inandıklarını belirten Aydoğan, tarih, kültür ve sanatı içinde barındıran semtin dünyada marka olma yolunda ilerlediğini kaydetti. 
Aydoğan, “Ulus hem tarihi hem de kültürel yapısıyla turizm potansiyeli yüksek bir bölge. Geliştirilen projelerle bölgenin dokusu hiç bozulmadan, semt modern bir görünüm kazandırılmalı. Hayata geçirilecek projelerle, Ulus’un turizm potansiyelini fırsata çevirmeli ve semtin dünyada tanıtımı çok iyi yapmalı” diye konuştu. 
Ulus’un Ankara’nın ticari hayatında da önemli bir yer aldığını kaydeden Aydoğan, yayalaştırma projesiyle semtin büyük bir meydana kavuşmasının Ulus esnafını da olumlu etkileyeceğini düşündüklerini dile getirdi. Böylelikle Ankara ekonomisine ve istihdama büyük katkı sağlanacağını belirten Aydoğan, projeyle birlikte Ulus’un tarihi değerinin yanı sıra ticari değerini de geri kazanacağını söyledi.  
 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.