Başkan Akgül, atölyeleri denetledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Kayaş atölyelerini yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.

Başkan Akgül, atölyeleri denetledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kayaş atölyelerinde denetim gerçekleştirdi. Daha önce Yeşilbayır’da bin metre karelik alanda atölye çalışmalarının gerçekleştiğinin ifade Akgül, “Bugün ise 4 bin metre karelik alana sahip Kayaş atölyelerimizde, altyapısı oluşturulmuş, en verimli şekilde dizayn edilmiş, son teknoloji makinelerimiz ile yeni yerimizde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçenin ihtiyacını dışa bağımlı olmadan belediyenin kendi tesislerinde üretim yapıldığının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mevcut personel ve malzemelerle yapılan ürünler sayesinde büyük ölçüde tasarrufta sağlıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün bünyesinde bulunan atölyelerde konteyner yapımından, kamelyasına, bank yapımından, oyun gruplarına, spor aletlerinden, ahşap mobilya yapımına kadar birçok kalemde üretim gerçekleştiriyoruz. Hem ilçemizin ihtiyaçlarına göre tasarımlar yapıyoruz hem de maliyeti en aza indirgiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Denetimde Akgül’e, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.