Başkan Lokman Ertürk’e anlamlı ödül

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik çalışmalarından dolayı Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu (BAŞKON) tarafından anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Başkan Lokman Ertürk’e anlamlı ödül
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik çalışmalarından dolayı Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu (BAŞKON) tarafından anlamlı bir ödüle layık görüldü. Başkan Ertürk, BAŞKON tarafından hayata geçirilen “Okuma Alışkanlığını Yaygınlaştırma Projesi”nin tanıtım toplantısına katıldı. Ankara’daki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ertürk’ün yanı sıra, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile milletvekilleri ve eski bakanların da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. BAŞKON Başkanı Mehmet Akyol tarafından projeye ilişkin bilgi verilirken, projenin amaçlarının anlatıldığı bir sunum yapıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması konusunda yaptığı çalışmalar ve projeye katkılarından dolayı anlamlı bir ödüle layık görüldü. Başkan Ertürk ödülünü, BAŞKON yönetim kurulu üyelerinin elinden aldı. Ertürk, kendisini bu anlamlı ödüle layık gören BAŞKON’a teşekkür ettiğini belirterek, bu ödülü almaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Böylesine anlamlı bir projeye katkı sunmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden Ertürk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef ve verdiği talimatlar doğrultusunda ülkemizde okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve artırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde bu anlamda önemli projelere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.