Başkan Tuna istişarelere devam ediyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Tuna istişarelere devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarına yön veren Başkan Tuna, Sincan’daki muhtarı aynı sofrada buluşturdu. Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ile birlikte muhtarları dinleyen Başkan Tuna, yapılacak yeni projelerle ilgili muhtarların fikirlerini aldı. 
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna istişare toplantılarına devam ediyor. Her fırsatta Sivil Toplum Kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Tuna, bu defa Sincan’da görev yapan muhtarla bir araya geldi. Sincan Kültür Evi’nde gerçekleşen istişare toplantısına; Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç da katıldı.
“Sincan’ı ileriye taşıyacağız”
Muhtarları halk ile vatandaş arasındaki bir köprü olarak nitelendiren Başkan Tuna, “İstişare toplantıları bizim için çok önemli. Şehrimizin ihtiyaçlarını hep birlikte belirleyerek en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gayret ediyoruz. Muhtarlarımıza duyarlılıkları ve ilgileri için teşekkür ediyorum. Sincan’ı hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız” dedi.
“Sizler değerlisiniz”
İlçede kurum ve kuruluşların bir arada hareket etmesinden çok memnun olduğunu ifade eden Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, “Muhtarlık yönetim geleneğimizin en eski kurumlarından biridir. Bizler yaptığımız hizmetleri vatandaşa ulaştırmak istediğimizde başvurduğumuz ilk kişiler sizlersiziniz. Sizler akil insanlarsınız bu yüzden çok değerlisiniz” ifadelerini kullandı.
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın her fırsatta kendilerine büyük değer verdiğini ifade eden Sincan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Pehlivan ise, “istişare toplantılarından son derece memnunuz. Sayın Başkanımız sürekli kurum temsilcileri ile bizi bir araya getirerek önerilerimizi ve sıkıntılarımızı da direk muhataplarına anlatma fırsatı sunuyor. Sincan’daki bu dayanışma, uyum ve birliktelikten çok memnunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.