Biyonik uçurtmalar gökleri süsledi

Çankaya Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda "Biyonik Uçurtma Tasarım Yarışması"na ev sahipliği yaptı.

Biyonik uçurtmalar gökleri süsledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda "Biyonik Uçurtma Tasarım Yarışması"na ev sahipliği yaptı. Engelli bireylerin sosyal hayata ve istihdama katılımı için sürekli yeni projeler hayata geçiren ve bu alanda çalışan sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışan Çankaya Belediyesi, Biyonik Kulaklı Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Biyonik-DER) işbirliğiyle güzel bir etkinliği daha hayata geçirdi.

Anneler Günü'yle birleşen Biyonik Uçurtma Yarışması, güzel havanın da etkisiyle adeta bir şölene dönüştü. Yaklaşık 100 ailenin çocuklarıyla birlikte katıldığı etkinliğin her anı dolu dolu geçti. Ailece tasarladıkları uçurtmaları özgürce dalgalandıran çocukların ve ailelerin keyfi görülmeye değerdi. "Beşinci Mevsim"in verdiği konserle açılan etkinlikte, Balkan Ekibi, bando takımı, yüz boyama etkinlikleri ve tiyatro gösterilerinin yanı sıra Çengel Halk Oyunları Ekibi de sahne aldı. Değişik yörelerden derlenen potpuri oyunlarla keyifli bir gösteri sunan Çengel Halk Oyunları Ekibi, izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.