Bulut sorunları yerinde dinledi

Keçiören Kaymakama Uğur Bulut mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Bulut sorunları yerinde dinledi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER

GÜLTEN KURT

Kaymakam Bulut, 2009 Mahalli Seçimlerinden önce Bağlum Beldesine bağlı olan daha sonra köyken mahalleye dönüştürülen Kösrelik, Sarıbeyler (Lezgi), Güzelyurt (Geldi Buldu) ve Çalseki Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlere Kösrelik Mahallesinden başlayan Kaymakam Bulut, Mahalle Muhtarı Serdal Kaya’nın evine misafir oldular, mahallenin genel durumu ve sorunlarını dinledikten sonra mahallede bulunan hobi bahçelerini gezdiler.

SORUNLARINI DİNLEDİ

Kaymakam Bulut’un ikinci durağı eski adıyla Lezgi yeni adıyla Sarıbeyler Mahallesi oldu. Burada Mahalle Muhtarı İsmail Özden ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam Bulut, mahalleyi ve hobi bahçelerini dolaşarak muhtar Özden’den mahallenin genel sorunları ve ihtiyaçlarını dinledi.

kecioren-kaymakami-111.jpg

ÜÇÜNCÜ DURAK GÜZELYURT

Sarıbeyler Mahallesinden sonra eski adıyla Geldi Buldu yeni adıyla Güzelyurt Mahallesine geçen Kaymakamı Uğur Bulut köy konağında Muhtar Ahmet Çelik ve mahalleli tarafından karşılandı. Köy Konağında vatandaşlarla sohbet eden Bulut, ihtiyaç ve talepleri dinledikten Kur’an kursuna katılan bayanlarla görüşüp başarılarak diyerek ayrıldı. Dördüncü ve son mahalle ziyaretinde Çalseki Mahallesine geçen Kaymakam Bulut, burada Muhtar Vahit Kargalı tarafından karşılandı, bir süre sohbet edip mahalle hakkında bilgi aldıktan sonra ayrıldılar. Mahalle ziyaretlerine Kaymakamımız Uğur Bulut’a, Kaymakam Adayı Fatih Bayram, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Şentürk, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Bahadır Aydın ve ilgili kurumlarda görev yapan personeller eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.