CHP'li Adnan Demirci Mamak için projelerini açıkladı

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, Mamak için hazırladıkları projelerinin bir bölümünü açıkladı.

CHP'li Adnan Demirci Mamak için projelerini açıkladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, Mamak için hazırladıkları projelerinin bir bölümünü açıkladı.

DEMİRCİ: HAYALİ PROJELER VAAT ETMİYORUZ GERÇEKLEŞTİRECEKLERİMİZİ SÖYLÜYORUZ

42 yıldır Mamak’ta yaşadığına dikkat çeken Demirci, “42 yıldır Mamak’ta yaşayan birisi olarak Mamak'ın ve Mamaklı hemşehrilerimin neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyorum bütün projeleri bu doğrultuda hazırladık” dedi. Uçuk kaçık projeler yerine Mamak'a katma değer projeler hazırladıklarını kaydeden Demirci şunları söyledi:

adnan-demirci.jpg3.jpg

İLK ÖNCELİK EĞİTİM VE İSTİHDAMA

“Seçilmemiz halinde birinci önceliğimiz eğitim ve istihdam olacak. İlk etapta 20 projemizi sosyal medya hesabımızdan paylaştık. Diğer hazırladığımız projeleri de ilerleyen günlerde paylaşacağız. 42 yıldır Mamak’ta yaşayan birisi olarak Mamak'ın ve Mamaklı hemşehrilerimin neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyorum bütün projeleri bu doğrultuda hazırladık. Projelerimizi daha yeşil Mamak, daha sportif Mamak, daha planlı Mamak, daha sosyal Mamak, daha kentsel Mamak, daha güvenli Mamak, daha çalışkan Mamak başlıkları altında hazırlıyoruz.

MAMAK'I BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler.  Uçuk kaçık havada kalan projeler değil. Biz hayali projeler vaat etmiyoruz, gerçekleştireceklerimizi söylüyoruz. Mamak Belediyesinin 2019 bütçesi 488 milyon TL. Biz vatandaşımızın bize vereceği yetkiyle bu 488 milyonluk bütçeyi Mamak'a ve Mamaklı hemşehrilerimize harcayacağız. Mamaklının hakkını Mamaklıya teslim edeceğiz. Herkesin mutlu ve huzurlu yaşadığı kalkınan bir Mamak'ı birlikte bütünleşerek inşa edeceğiz.”

adnan-demirci.jpg2.jpg

Adnan Demirci'nin ilk etapta açıkladığı projelerinin başlıkları şöyle:

Mamak Üniversitesi, Ege Özgürlük Parkı, Mamak kent metrosu, Mutlu kentsel dönüşüm projesi,Doğukent kentsel dönüşüm projesi, Mamak Sanayi Sitesi, Mamak Kültür Merkezi, spor akademileri, Kızılca Sanayi Sitesi, GökçeYurt Sanayi Sitesi, Ortaköy Sanayi Sitesi’nin büyütülmesi, Samsun yolu iş alanları, kapalı pazar yerleri, el emeği ürünleri satış pazar yeri, Hüseyin Gazi Halk Parkı, Ege Halk Parkı, Üreğil Halk Parkı, İmrahor Halk Parkı, Muhabere Alanı Halk Parkı, Büyük Mamak Rekreasyon Alanı, mahalle kreşleri, Hayvan Hastanesi, 4 ayrı bölgeye yüzme havuzu, Kutludüğün-Bayındır Spor Akademisi, her mahalleye bir spor alanı, Kıbrıs Köyü-Gökçe Yurt doğa yürüyüş alanları,ücretsiz dil kursları, engelsiz sokaklar,tüm parklara güvenlik ve ücretsiz İnternet, daha güvenli sokaklar projesi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.