Çocukların yüzü güldü

Devlet koruması altındaki 75 çocuk, Başkentli genç girişimcilerin organize ettiği piknikte hayatlarının belki de en güzel gününü geçirdi, çocukluklarını yaşadı.

Çocukların yüzü güldü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çocukların yüzü güldü

HABER MERKEZİ

Devlet koruması altındaki 75 çocuk, Başkentli genç girişimcilerin organize ettiği piknikte hayatlarının belki de en güzel gününü geçirdi, çocukluklarını yaşadı. Sosyal sorumluluk çalışmalarına çok önem veren Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve ekibi bu kez de kimsesiz çocukları ağırladı. GGYD’nin, Mutlu Yaşam Mutlu Yuva Derneği iş birliği ile BOTAŞ Tesisleri’nde düzenlediği “Gönül Bağı Pikniği”ne, devlet koruması altındaki çocuklar katıldı. Bakıma muhtaç, yetim ve risk altında olan kimsesiz 75 çocuk, Ankara’nın dört bir tarafından piknik alanına getirildi.

MUTLULUK VE NEŞE

Bakımlarını üstlenen görevliler eşliğinde organizasyona katılan çocukları burada genç girişimciler ve gösteri grupları karşıladı. Karşılarında palyaçoları, Mickey Mouse’u görünce heyecan yaşayan çocuklar, hayatlarının belki de en güzel gününü geçirdi. Döner tezgahı kurulan, lokma, mısır, pamuk şekeri ve macun ikram edilen piknik alanında hem dilediklerini yiyen, hem de GGYD üyeleri ve bakımlarını üstlenen görevlilerle çeşitli oyunlar oynayan çocukların keyfi ve neşesi görülmeye değerdi. Tüm öğleden sonrayı piknik alanında geçiren kimsesiz çocuklar konakladıkları yerlere yorgun ama çok mutlu döndüler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.