Cumhur İttifakı Etimesgut ve Ankara'da başarıya kilitlendi

Enver Demirel, AK Parti Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nde MHP ve AK Parti eski ve yeni yöneticileri ile belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Etimesgut ve Ankara'da başarıya kilitlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, AK Parti Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nde MHP ve AK Parti eski ve yeni yöneticileri ile belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla bir araya geldi. Cumhur İttifakı'nın Etimesgut ve Ankara'da mutlaka kazanması gerektiğini vurgulayan Demirel, "31 Mart Yerel seçimlerinde Etimesgut ve Ankara seçmeni iradesini ortaya koyacak. Bir karar verecek. İnanıyorum ki Etimesgut'ta biz, büyükşehirde sayın Mehmet Özhaseki Bey seçimleri kazanacaktır" dedi.

MHP ve AK Parti'nin seçim sürecinde güzel bir birliktelik ortaya koyarak başarılı bir seçim çalışması yaptığını kaydeden Demirel, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ortaya bu seçimleri bir beka seçimi görerek birlikte bir duruş sergilediler. Oluşturdukları cumhur ittifakının pazara kadar değil mezara kadar olduğunu ifade ettiler. Bizler de alınan karar ve sergilenen duruş doğrultusunda seçim sürecinde çok güzel örnek çalışmalar yaptık. İnşallah bu çalışmalarımız sandığa yansıyacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hali Hotaman da, Etimesgut'ta Başkan Demirel'in, büyükşehir de Mehmet Özhaseki'nin seçimleri kazanması için ciddi bir çalışma yaptıklarını, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Hacı Ünal da konuşmasında cumhur ittifakının hem Etimesgut hem de büyükşehirde seçimleri kazanacağını ifade etti. Programın sonunda Başkan Demirel, MHP ve AK Parti yöneticileri el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde başarıya kenetlendiklerini vurguladılar.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.