Direksiyonda kriz geçirdi, otomobili acil servise çarptı

Ankara’da direksiyon başında krize giren epilepsi hastası sürücü, aracıyla acil servis duvarına çarptı.

Direksiyonda kriz geçirdi, otomobili acil servise çarptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kaza, gece yarısı Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 68 MA 112 plakalı otomobiliyle trafikte seyir halinde olan Suriye uyruklu sürücü, direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdi. Sürücü, can havliyle aracın yönünü, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çevirdi. Hacettepe Mahallesi Türkocağı Sokak üzerinden hızla yerleşkeye giren araç, hızını alamayınca hastanenin duvarına çarptı. Kaza anında duvar dibindeki banklarda oturan personel ve vatandaşlar, ezilmekten kıl payı kurtulurken, sürücü kaza nedeniyle yaralandı. Aracın arka koltuğunda oturan 3 Suriye uyruklu çocuk ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından hemen aracın yanına koşan sağlık görevlileri, yaralı sürücüyü hastaneye alarak ilk müdahalede bulundu. Şoka giren çocukları da acil servise alan hastane personeli, titreyen minikleri battaniyeyle sarmalayarak ısıtmaya çalıştı. Yaralı sürücü, hastanenin acil servisinde yapılan ilk yardın müdahalesinin ardından tedavisi tamamlanmak üzere ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

NEYE UĞRADIĞIMIZI ŞAŞIRDIK

Hızla hastane yerleşkesine dalan otomobil yüzünden neye uğradıklarını şaşırdıklarını belirten Şükrü Alim, “Numune’nin oradan, kaldırımdan aşağı doğru buraya geldi çarptı. Çok hızlıydı, usta şoför bile oradan o hızla geçemezdi. Araçta 3 çocuk, bir de erkek vardı” diye konuştu.

Kaza mahallinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, çevrede önlem aldı. Kaza nedeniyle hurda yığınına dönen otomobilden kopan malzemeler ve cam kırıkları hastane önüne yığıldı. Otomobilin acil servis önünden kaldırılmasının ardından hastane hizmetine devam etti. Polis ekipleri, kaza hakkında inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.