EGO’dan Mostar’a otobüs

Türkiye Belediyeler Birliği ve EGO Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bosna-Hersek’in şehirlerinden Mostar Belediyesi’ne, 3 adet otobüs gönderilmesine karar verildi

EGO’dan Mostar’a otobüs
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ülke sınırlarını aşarak kardeş ülkelerin yerel yönetimleriyle kurduğu dostluk ilişkileriyle bir yandan kültürel köprüler kurarken diğer yandan da gerçekleştirdiği bilgi ve tecrübe paylaşımı ile sağladığı desteklerle dayanışmanın en güzel örneklerini sunuyor. Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Bosna-Hersek ile Türk Yerel Yönetimleri arasında başlattığı, “Türkiye ve Bosna-Hersek Yerel Yönetimleri Arası İşbirliği Projesi”ne toplu taşıma araçları otobüslerle destek veriyor.

TÜRK OTOBÜSLERİ MOSTAR’DA 

Türkiye Belediyeler Birliği ve EGO Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde ortak tarihi ve kültürel geçmişe sahip olduğumuz Bosna-Hersek’in şehirlerinden Mostar Belediyesi’ne, toplu taşımada kullanılması amacıyla 3 adet otobüs gönderilmesine karar verildi. Mostar’da toplu taşımada kullanılacak otobüslerin ilk 2’sini teslim eden EGO Genel Müdürlüğü, kalan 1 otobüsü de en kısa sürede Bosna Hersek’e gönderecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ülkeler arasında işbirliğinin geliştirilmesinde yerel yönetimlere büyük görevler düştüğüne dikkat çekerek, dost ve kardeş ülke Bosna Hersek’in her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.