Fuat Oktay’dan Kahramankazan’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramankazan’da yaşayan Yozgatlıların düzenlediği “Arabaşı Programı”na katılmak üzere ilçeyi ziyaret etti.

Fuat Oktay’dan Kahramankazan’a ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramankazan’ı ziyaret etti. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün üç  dönemdir en güzel şekilde ilçeye hizmet ettiğini ifade eden Oktay, bu hizmetleri bir bayrak yarışı olarak nitelendirerek, “Hizmet sırasının AK  Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Kahramankazan Belediye Başkanı Adayı Serhat Oğuz'da. Kahramankazan için yarım milyar lira tutarında yatırımın devam ediyor. Bunlar hız kesmeden Kahramankazanlının hayatını kolaylaştıracak şekilde Serhat Oğuz’la birlikte devam edecek” dedi.

Miting havasında karşılandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramankazan’da yaşayan Yozgatlıların düzenlediği “Arabaşı Programı”na katılmak üzere ilçeyi ziyaret etti. Oktay’ın ilçeye geleceğini öğrenen binlerce Kahramankazanlı, Oktay’ı karşılamak üzere belediye binası önünde toplandı. Oktay’ı ilçeye gelişinde Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye başkan Adayı Serhat Oğuz, Kaymakam Engin Aksakal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Avcı’nın da aralarında olduğu binlerce Kahramankazanlı karşıladı.

oktay-kazan.jpg

Kahramankazan’ın hemşehrisiyim

Oktay, burada kendisini bekleyen Kahramankazanlılara hitap etti. Oktay, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek başladığı konuşmasında, Kahramankazan'ın, 15 Temmuz'da bir tarih yazdığını, vatan, bayrak ve  millet için 9 şehit verdiğini anımsatarak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifa diledi. Oktay, 15 Temmuz’da 9 şehit, 92 gazi vererek destan yazan Kahramankazanlıların, her an her saat hazır olduğunu bir kez daha gösterdiklerini söyledi. Oktay, kendisini Kahramankazan'ın bir hemşehrisi olarak gördüğünü, ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını kaydetti.

Cumhur İttifakı vurgusu

Kahramankazan'da, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı'nın Adayı Serhat Oğuz’un seçime gireceğini anımsatan Oktay, “Cumhur İttifakı'nda birlik ve beraberliğim temsilini görüyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet  Bahçeli’nin 15 Temmuz ile perçinlenen, ondan sonra da hiçbir çıkar ilişkisine  dayanmadan Türkiye'nin şaha kalmasını sağlayacak bir birlikteliğini görüyoruz” dedi.

Hizmetler Oğuz’la devam edecek

Oktay, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün üç  dönemdir en güzel şekilde ilçeye hizmet ettiğini belirtti. Hizmeti "bayrak yarışı" diye nitelendiren Oktay, hizmet sırasının AK  Parti Kahramankazan Belediye Başkanı Adayı Serhat Oğuz'da olduğuna değindi. Kahramankazan için yarım milyar lira tutarında yatırımın devam ettiğini dile getiren Oktay, "Bu yatırımların içinde Kahramankazan'ı Esenboğa'ya  bağlayacak yatırımlardan tutun da yeşil alan, konut, eğitim ve sağlık yatırımları  var. Bunlar hız kesmeden Kahramankazanlının hayatını kolaylaştıracak şekilde  Serhat Oğuz’la birlikte devam edecek. Büyükşehirde de aynı şey olacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Özhaseki ile bugüne kadar AK Parti iktidarlarında verilen hizmetler aynen devam edecek" diye konuştu.

fuak-oktaydan-kahramankazana-zi̇yaret-(14).jpg

Destan yazmaya hazırız

Başkan Ertürk de, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Oktay’ın ilçemize geleceğini duyulmasının ardından bu kadar kısa sürede alanda toplanan binlerce Kahramankazanlı’ya teşekkür ederek, yalnızca aziz milletimizin değil, İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan Oktay’ı ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. AK Parti’li belediye başkanı olarak 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının bundan sonra da yapacaklarının teminatı olduğunu dile getiren Ertürk, hayal tacirliği yapanların ve 5 yıldır ortada olmamasına karşın seçim döneminde yeniden sahneye çıkanların milletin gönlünde yer bulamayacağını söyledi. Serhat Oğuz’un öğretmen kimliğine vurgu yapan Ertürk, “Serhat Oğuz gibi çocuklarımızı emanet ettiğimiz, Kahramankazan’a sevdasını her yerde göstermiş pırıl pırıl bir kardeşimizle 31 Mart’ta yeni bir destan yazmaya hazır mısınız?” şeklindeki sorusuna, alandaki vatandaşlar, hep bir ağızdan “hazırız” şeklinde cevap verdi.

fuak-oktaydan-kahramankazana-zi̇yaret-(18).jpg

Derdimiz bayrağı yukarı taşımak

Başkan Adayı Oğuz da, 1 Ocak günü gerçekleştirilen toplantıda adaylığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandığını anımsatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımıza siz değerli Kahramankazan halkının selamını ilettim. Kendileri de, ‘Sen de selamlarımı ilet. Kahramankazan’ın mayası iyi, senden 31 Mart akşamı zafer bekliyorum’ karşılığını verdi” diye konuştu. Oğuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sen dediği sizsiniz, biziz. Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart’ta Kahramankazan’dan Cumhurbaşkanımıza büyük bir zafer göndermeye var mısınız? Elif gibi dimdik durmaya var mısınız?” şeklindeki sözlerine, alandaki vatandaşlar büyük bir coşkuyla, “varız” karşılığını verdi. Oğuz, “Bu kardeşiniz hem AK Parti’nin hem de Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Derdimiz şu, 15 yıldır ilçemize büyük hizmetler yapan Lokman Başkan’ımızdan bu hizmet bayrağını sizlerin desteği ile devralacağım. Bu hizmet bayrağını daha yüksek noktalara taşımak için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

fuak-oktaydan-kahramankazana-zi̇yaret-(26).jpg

Özhaseki de katıldı

Oktay, Ertürk, Oğuz ve beraberindekiler daha sonra Arabaşı Programı’na katıldı. Programa AK Parti’nin ve cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de katıldı. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa, Kahramankazan’da yaşayan yüzlerce Yozgatlı katıldı. Oktay, Ertürk, Oğuz ve Özhaseki burada vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.