İÇGİAF değer katmayı sürdürüyor

Dikkat çeken üye profiliyle her geçen gün büyüyerek, ülkenin ve dünyanın en güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yerini alan İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF), ürettiği projelerle bölgesinin değerine değer katmaya devam ediyor.

İÇGİAF değer katmayı sürdürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Her biri kendi alanında deneyimli ve güçlü ekibiyle bölgenin kalkınmasında önemli bir yer tutan İÇGİAF, İç Anadolu Bölgesi’nin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarına da katkı sunmayı kendine hedef edindi. 
Federasyonu daha yükseklere çıkartmaya kararlı olduklarını dile getiren İÇGİAF Başkanı Fatma Semiz, yeni bir vizyon ve makro projelerle bölgeyi ticaretin merkezi yapmayı amaçladıklarını kaydetti. Bölgenin ticarette dünyadaki bilinirliliğine katkı sağlayıcı çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Semiz, “Üyelerimizin dış dünya ile bağlarını kuvvetlendirdik ve yeni pazarlarla tanışmalarını sağladık. Küresel piyasanın şartlarına uygun olarak üyelerimizin her zaman bir adım önde olmasına imkan sunduk” dedi. Bölgeyle birlikte Türkiye’nin de ekonomisine katma değer sağladıklarını kaydeden Semiz, ülkenin yaşadığı sorunlara uzaktan bakmak yerine ülke ekonomisinin kalkınmasına destek olmak için de projeler ürettiklerini ifade etti. Semiz, federasyonun ülkenin geleceğine yönelik olumlu katkı sağlamayı kendine hedef edindiğini de dile getirdi.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.