İlk günkü heyecanımızla yolumuza devam ediyoruz

Etimesgut Belediye Başkanlığı'nı 4. kez kazanan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e, toplumun tüm kesimlerinden tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İlk günkü heyecanımızla yolumuza devam ediyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meslek odaları yönetimleri, sanayiciler ve iş adamları ile vatandaşlar, Başkan Demirel'i makamında ziyaret ederek yeni hizmet döneminde başarılar diliyorlar.

PROJELERİNİ ANLATTI

Misafirleriyle sohbet ederek yeni dönem projelerini paylaşan Başkan Demirel, şu mesajı veriyor: "Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan; en güzel hizmeti sağlayarak halkımızı memnun etmek ve Allah'ın rızasını kazanabilmek için çaba göstermektir. 15 yıllık belediye başkanlığımız döneminde hep bu düsturla hareket ettik, yeni dönemde de aynı inanç ve motivasyonla yolumuza devam ediyoruz. Etimesgut'umuzun değerine değer katan, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran eserlere, hizmetlere imza atmaya devam etme imkanına sahip olmaktan dolayı mutluyuz. Azmimiz, kararlılığımız, motivasyonumuz daha da artmıştır. İlk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. 

DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR

Yapacak çok işimiz var. Yapımı devam eden yatırımlarımızı hızla tamamlayıp hizmete açarken, yeni yatırımlarımızın da alt yapılarını hazırlıyoruz. Seçimdeki sloganımız; 'Etimesgut'ta her şey daha da güzel olacak'tı. Şartlar ne olursa olsun, bu sözümüzü sloganda bırakmamak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle ilçemizi daha da güzelleştireceğiz, yaşam standartlarını daha da yukarılara taşımaya gayret ediyoruz. Bize inanan, güvenen ve teveccüh göstererek şehirlerini emanet eden hemşehrilerimin inançlarını, umutlarını, beklentilerini inşallah boşa çıkarmayacağız”dedi. Başkan Demirel, tebrik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.