İş kadınları 2018’in stresini beraber attı

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından organize edilen Yıl sonu Balosu’nda,  girişimci iş kadınları 2018 yılının stresini birlikte attı.

İş kadınları 2018’in stresini beraber attı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından organize edilen Yıl sonu Balosu’nda,  girişimci iş kadınları 2018 yılının stresini birlikte attı. İş ve sanat dünyasından tanınan isimlerin de katıldığı balo, yoğun ilgi gördü. ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz, “Her karanlığın sonu aydınlıktır, eminim güzel günler bizi bekliyor. Biraz sabır ve daha çok çalışmaya ihtiyacımız var” dedi. Ankara’da gerçekleştirilen yıl sonu balosu, Ankara iş dünyasını bir araya getirdi. ANGİKAD üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasından tanınan isimlerin de katıldığı baloya, ilgi yoğun oldu. Baloya katılan konuklar, şıklarıyla göz doldurdu.

Birbiriyle sohbet etme imkanı bulan katılımcılar, keyifli dakikalar yaşadı. ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz, günün anısına dernek üyelerine özel yaptırılan plaketleri takdim etti. Baloda konuşan Yavuz, şunları söyledi. “Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Her karanlığın sonu aydınlık, eminim güzel günler bizi bekliyor. Bunun için biraz sabır ve daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bütün temennim, önce sağlık arkasından da her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl olması” dedi. Daha sonra canlı müzik eşliğinde eğlenen iş kadınları, 2018 yılının stresini attı. Keyifli dakikaların yaşandığı baloda, dernek üyeleri birlikte ANGİKAD logolu pasta kesti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.