İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın: 2 ölü, 4 yaralı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Meydana gelen yangında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin yaptığı açıklamada, "İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangında patlama olduğu söz konusu değil. Burası bir oto parçası deposu. Nedeni henüz belli olmayan bir yangın olduğu tarafımızdan bilinmektedir. Yangının nedenleri araştırılıyor. Elimizdeki bilgilere göre 4 tane yaralı var, 2 tane vefat eden kişi var. Yaralıların 2'si ağır yaralı, 2'si hafif yaralı. Söndürme çalışmaları bitti, soğutma çalışmaları ve yangının nedenini araştırmak adına çalışmalara devam ediyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.