İYİ Parti adaylarını tanıttı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün törenle partisinin yerel seçim yarışına girecek belediye başkan adaylarını tanıttı.

İYİ Parti adaylarını tanıttı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün törenle partisinin yerel seçim yarışına girecek belediye başkan adaylarını tanıttı. Toplantıya Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel de katıldı. Şenel, toplantıda “Güçlü Başkan Güçlü Keçiören” tezahüratı ile karşılandı.     

İyi Parti, dün ATO Congresium’da belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda İyi Parti Genel Başkanı Akşener, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İyi Parti’nin adaylığı ile ilgili son anda kriz yaşanan Mersin Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş,  Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Şenel,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile CHP Ankara İl Başkanı  Rıfkı Güvener de hazır bulundu.


 

BAŞKAN ADAYLARI YEMİN ETTİ 

Toplantıda “İyi Belediyecilik İyi Gelecek” başlığıyla açıklanan 2019 Yerel Seçim Manifestosu’ndan başlıklar okundu. İyi Parti adayları, kendilerine  imzalattırılan yemin metni niteliğindeki “andı” hep bir ağızdan okudu.  

şenel3.png

“ANDA UYGUN HİZMET VERMEYE SÖZ VERDİK”

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Şenel, toplantıda “Güçlü Başkan Güçlü Keçiören” tezahüratı ” ile karşılandı.  Şenel, toplantıya ilişkin olarak şöyle konuştu.

keçiören.png

 “Bütün Türkiye’den belediye başkan adaylarımız bugün burada toplandı. Burada çok büyük bir atılım, şevk, heyecan vardı. Biz de toplantıya taraftarlarımızla büyük katılım sağladık. Bundan sonra inşallah  Keçiören’de yapacağımız projeleri Keçiörenlilere anlatacağız. Genel Başkanımızın adaylara okuttuğu anda uygun hizmet vermeye söz verdik.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.