Kan bağışlayın hayata bağlayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kan bağışlamanın önemine vurgu yapmak üzere Türk Kızılayı ile birlikte kan bağışı kampanyası başlattı.

Kan bağışlayın hayata bağlayın
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kan bağışlamanın önemine vurgu yapmak üzere Türk Kızılayı ile birlikte kan bağışı kampanyası başlattı. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kampanya için vatandaşlar 35 ünite, belediye personeli de 20 ünite kan bağışında bulundu.

KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ

Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz, kan bağış standını ziyaret ederek, kan bağışı yapan gönüllü vatandaşları ve belediye personeline teşekkür etti. Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyasına her zaman destek olacaklarını belirten Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İhsan Yılmaz, “Türkiye’de kan ihtiyacının karşılanması gönüllü bağışçılar tarafından yapılıyor. Türk Kızılayı’na destek olmak ve halkımızın daha da bilinçlenmesi için bu kampanyayı başlattık” dedi.

EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi üyelerinden Ayşegül Demir, gençlerin kan bağışı bilincinin geliştiğini belirterek, kan bağışı kampanyasına destek oldu. Yıl boyu devam edecek kan bağışı kampanyasına destek olmayı sürdüreceğini söyleyen Demir, “İlk kez kan verdim ve bundan sonra da kan vermeye devam edeceğim. Sadece ben değil herkes bir gün kana ihtiyaç duyabilir. Merkezin üyesi gençler olarak insanlara yararlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduk” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.