Keçiören Belediyesi’nden personele eğitim

Hizmet içi seminerlerle personelin eğitimine katkıda bulmayı amaçlayan Keçiören Belediyesi, ‘Yönetim Becerileri’ ile ‘Algı Yönetimi ve Kamuda Memur Disiplini ve Ahlakı Eğitimi’ düzenledi.

Keçiören Belediyesi’nden personele eğitim
Yayınlanma:
Güncelleme:

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programına konuşmacı olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu da katıldı. Keçiören Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda personele algı yönetimi ile ilgili önemli bilgiler veren Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, “Algı düzeyinde kayıp yaşanmaması ve sürdürülebilirlik sağlanması için, algı alanının sürekli izlenmesi, mesaj tekrarının sağlanması, güçlendirici kanıtların artırılması ve daha çok kişiye ulaşması gerekir. Toplumsal düzen kurma ve değiştirme, ekonomik, siyasal, sosyal çıkar oluşturma, güvenlik, sistem kurma ve yıkma, propaganda yapma ve güç kontrolü algı oluşturma nedenleridir” diye konuştu.
İş disiplininin kurumlarda verimliliğin artmasına yardımcı olduğuna dikkat çeken Asunakutlu, “İşleyişteki aksaklıkları azaltır, iş güvenliğini artırır, işe devamsızlığı azaltır, hizmetin devamlılığını düzenler, motivasyonu artırır. Örgütsel yapıların devamlılığı ve başarısı halkın güvenine bağlıdır. Güven ise ahlaka uygun davranışlarla ve ilişkilerle gelişir, güçlenir. Yönetenler ve yönetilenler arasındaki ahlaka dayalı ilişkiler, emeğin verimliliğini artırdığı gibi olası çatışmaları da azaltır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.