Mamak’tan birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019  tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi düzenlediği Vefa Yemeği’nde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mamak’tan birlik ve beraberlik mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019  tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi düzenlediği Vefa Yemeği’nde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlenen Vefa Buluşması’na Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Gül, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanvekili Mehmet Ali Demir, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse ve partinin kuruluşundan bu yana emeği geçen ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

BAŞARIMIZIN MİMARI SİZLERSİNİZ

Programda Mamaklıları yalnız bırakmayan Akdoğan, AK Parti’nin 16 yıl boyunca elde ettiği başarıların mimarının teşkilatlar olduğunu kaydederek, “Mamak teşkilatı her zaman tek ses tek yürektir. En gayretli, en fedakâr teşkilatlarımızdan biridir. Arı gibi çalışır, kapı kapı dolaşır. Biz bir aileyiz. Bu davanın neferi olan kardeşlerimizle bir aradayız. Başarı kendi kendine olmuyor. Sizler 16 yıllık başarımızın mimarısınız. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET ETTİK

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vefanın önemine değinerek, “AK Parti demek vefa demektir, yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Hem mevcut hükümetimiz hem de belediyelerimiz, Türkiye’yi eğitimden sağlığa, ulaşımdan teknolojiye kadar birçok hizmetle buluşturdu. Çok şükür 10 yıldır Mamak Belediyesi olarak da Mamak’a ilkleri yaşatarak, ayrım gözetmeksizin güzel çalışmalara imza attık. Kaybedecek vaktimiz yok, yapacak çok işimiz var. Yükümüz ağır ve çetin” dedi.

GİRİLMEDİK GÖNÜL, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Davaya gönül veren teşkilat mensuplarının bir araya gelmesiyle bir olmanın, diri olmanın ve hep birlikte olmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Başkan Adayı Köse de, “İnsanlığa, milletimize, partimize ve davamıza vefayı hiçbir zaman terk etmedik. Durmadan çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. O yüzden sen ben kaygısı gütmeden, bir ve beraber olmak, bu davanın güçlenmesi için mücadele etmek zorundayız. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bugüne kadar görev alarak bayrak yarışında mücadele eden kardeşlerimizden inşallah görevi aldığımızda, devir aldığımız emanete, bayrağa en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN MAMAK TEMSİLCİSİYİM

31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olarak sahada çalıştığını kaydeden Köse, “Ben aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizin de desteği ile hep birlikte el ele vererek Mesut Başkanımla güzelleşen Mamak’ı daha da güzelleştirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Azimle, inançla derdimizi anlatacak, Mamak’ın derdiyle dertlenecek ve ilçemizi belediyecilik ve dev hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizler bu davanın temsilcileriyiz, davanın asıl sahibi ise millettir. Sorumluluğumuzun ne kadar ciddi olduğunun farkındayız. Her şey gönülden geçiyor. Gönülleri fethederek bu hizmetlerin artmasını sağlamak durumundayız” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.