Murat Köse’den gece mesaisi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hizmet mesaisine gece-gündüz devam ediyor. Gündüzleri makamında halkı dinleyen Köse, geceleri de proje toplantıları ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Murat Köse’den gece mesaisi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hizmet mesaisine gece-gündüz devam ediyor. Gündüzleri makamında halkı dinleyen Köse, geceleri de proje toplantıları ve ziyaretlerini sürdürüyor. Gece mesaisini ziyaretlerle sürdüren Köse’nin ilk adresi Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Alt Yapı Şube oldu. Personelden çalışmaları hakkında bilgi alan Köse, belediye hizmet araçlarını test etti. Mamak için vatandaşların hangi hizmete ihtiyacı varsa o noktada en iyisini yapmak adına gecelerini gündüzlerine katacaklarını kaydeden Köse, “Mamak dünümüz, bugünümüz ve yarınımızdır. Mamak için 24 saat çalışacağız. Kazanan biz olacağız, kazanan Mamak olacak” dedi.

Şehri imar ederken, gönül kazanacağız

Köse’nin ikinci adresi ise ITC Katı Atık Entegre Tesisleri oldu. Çöplerin ayrıştırılma işlemini ve geri dönüşümünü yerinde gören Köse, ardından, Nato Yolu’nda gece mesaisi yapan Nato Vega Anatolium Taksi ve Mozaik Taksi çalışanlarına selam verdi. Taksicilerle muhabbet eden Köse, Yeşilbayır Mahallesi’nde açık olan iş yerlerini ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Köse’nin son adresi ise Yavuz Selim Şehit Murat Yatarkalkmaz Polis Merkezi Amirliği oldu. Emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayan Köse, polislere kolaylık diledi. Zaman kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışacaklarının altını çizen Köse, “Bu şehrin gerçek sahibi hemşehrilerimiz. Biz bu şehrin efendisi olmak için değil, şehrin emini olup hemşehrilerimizle birlikte ilçemize sahip çıkmak için çalışacağız. Biz bu şehri imar ve inşa ederken gönül kazanacağız. İlçemizde yaşayan herkesle bir ve bütün olacağız. Biz birleştikçe Güçlü Mamak olacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.