Özhaseki: Projesiz aday Ankaraya yakışmaz

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Ankara’da ilçe ilçe, semt semt gezip her çevreden, her kesimden Ankaralı ile bir araya gelmeye hız kesmeden devam ediyor

Özhaseki: Projesiz aday Ankaraya yakışmaz
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZHASEKİ ANKARALILARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Ankara’da ilçe ilçe, semt semt gezip her çevreden, her kesimden Ankaralı ile bir araya gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Özhaseki Kızılcaham’da, katıldığı Hizmet-İş Sendikası 13. Olağan Genel Kurulunun ardından Ankara’daki Alevi Dernekleri ile bir araya geldi. 

photo6021515837023825394.jpg

“ALEVİ KARDEŞLERİMİN HEPSİ BENİM BAŞIMIN TACIDIR”

Alevi Derneklerince düzenlenen "Gelin Canlar Bir Olalım" programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada “Ben herkesin belediye başkanı olacağım. Kimseyi ayırmayacağım, dışlamayacağım, mazeret bile üretmeyeceğim. Gayretle çalışacağım." dedi. 21 yıl Kayseri'de Belediye başkanlığı yaptığı döneme atıfta bulunan Özhaseki, şöyle devam etti: "Kayseri'de Alevi kardeşlerimin hepsi benim başımın tacıdır. Başkanlarının hepsinde benim telefon numaram vardı. Gece gündüz ararlardı. Cem evinin yerini gittim ben buldum, derneğe tahsis ettim. İnşaat başlarken gittim para topladım. İleri gelen Sünni iş adamlarını çağırdım, bir gün dedim ki 'hep dostluk deriz kardeşlik deriz ya atın paraları sözle olmaz bu böyle atın paraları inşaat böyle başlayacak. Cami diye gelseler veriyorsunuz. Cem evine de vereceksiniz kardeşim.' Emin olun o topladığım paralarla Kayseri'deki Cem evinin inşaatına başladım. İnanıyorum ki herkes yaşadığı ortamda mutlu olmalı, rahat olmalı. Bir belediye başkanının işi insanların yaşadığı ortamı daha keyifli hale getirmektir" diye konuştu. Toplantının sonunda Özhaseki'ye "Zülfikar" hediye edildi.

“PROJESİZ ADAY ANKARA’YA YAKIŞMIYOR”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin bir sonraki Durağı ise Altındağ oldu. Özhaseki Cumhur İttifakı Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın proje tanıtım toplantısına katıldı. Ankara’ya hizmet amacıyla 11 başlıkta hazırlanan 111 projeyi görev süresinde tamamlayarak “Ankara’nın değerine değer katacağız” dedi. Özhaseki; CHP Adayı Mansur Yavaş’ı bir kez daha eleştirerek “Küçük Anadolu ilçelerinde bile böyle bir şey görmedim projesi olmayan bir aday ile karşı karşıyayız” diyen Özhaseki sözlerine şöyle devam etti; Ülkenin en ücra köşelerine gittim. 10 bin nüfuslu yerde bile kitap basılıyor. Ankara’dayız, Türkiye Cumhuriyetin Başkenti burası en önemli kıymetli şehri ama CHP adayının hala projesi yok. Ne var proje deyince su parası diyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna yüzde 30 indirim yaptı zaten. Neden çünkü Gerede suyu projesinde sona geldik. Tünelin ucunda ışık göründü. 3 dört gün sonra hepinizin musluklarından mis gibi memba suyu akacak.  Kızılırmak’tan aldığımız suya ödediğimiz elektrik parasından da kurtuluyoruz. Bu nedenle indirim yapıldı. Rakibin elinde projesi kalmadı. Projesi olmayan aday Ankara’ya yakışmıyor” dedi.

photo6021515837023825613.jpg


“VATANDAŞ BU OYUNU SANDIKTA BOZACAK”

Mehmet Özhaseki Ana Muhalefet Partisi CHP’nin de içinde bulunduğu İttifak’a da tepki gösterdi; “Bir ittifak var görünürde CHP,  İYİ Parti var ama arkalarında saklı, mahcup başka bir ortak daha var terör örgütünün siyasi uzantısı HDP. Kardeşim yiğitçe söylesenize HDP- PKK uzantısıdır. Lanet olsun onların oylarına desenize… Söyleyin, niye söyleyemiyorlar? CHP büyük bir oyun içinde bir taraftan HDP’yi el altında tutuyor. Ama insanlar akıllı. Sezai Temelli diye HDP’nin Eş Başkanı var “Doğuda biz kazanacağız, Batı’da da Cumhur İttifakına kazandırmayacağız” Peki, kimi destekliyorlar? Vatandaş her şeyi biliyor bu oyunu sandıkta bozacak.” dedi. Biz Altındağ’da Asım Balcı kardeşimle, yıllarca Altındağ’a hizmet eden Veysel Tiryaki ile Yenimahalle’de ve Cumhur İttifakı’nın diğer 23 ilçe adayı ile Ankaralılara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacağız, Biz milli ve yerliyiz” şeklinde konuştu.

“ÖZHASEKİ AKM’DE GERÇEKLEŞEN KAHVALTI FESTİVALİNİ ZİYARET ETTİ”

Mehmet Özhaseki ardından da AK Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin ve Barış Aydın, ile birlikte Ankara Kahvaltı Festivali'nin yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi'ne geçti. Stantlarda satış yapan esnafı ziyaret eden Özhaseki, kendisine ikram edilen yöresel ürünleri tattı.  Özhaseki, festival alanındaki vatandaşlarla da sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

ÖZHASEKİ, ETİMESGUT VE SİNCAN’DA ANKARALILARLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Etimesgut’ta Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun gerçekleştirdiği toplantıda Ankara’da yaşayan Yozgatlılarla bir araya geldi. Özhaseki’nin son durağı ise Sincan oldu. Cumhur İttifakı Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’ın Proje tanıtım toplantısına katıldı. Tanıtım toplantısı öncesi Özhaseki programın gerçekleşeceği salonun önünde toplanan Sincanlılara seslendi. Hedefinde Ana Muhalefet Partisinin kurduğu ittifak vardı. Kendisine açtığı dava üzerinden Muhalefete yüklendi. Özhaseki şöyle konuştu;  “CHP'nin adayı beni mahkemeye vermiş. Neden biliyor musunuz? Bunlar sadece CHP ve İYİ Parti’nin bir araya geldikleri değil Kandil’in desteğini de alan adamlar dedim diye. Sezai Temelli denen vatandaş çıkıp da Kürdistan’da biz kazanacağız Batı’da da Cumhur İttifakı’na kaybettireceğiz diyorsa buna tabi ki bir itirazımız olur. Bizim topraklarımız üzerinde sadece ve sadece tek bir devlet var ona da Türkiye deniyor. Ülkeyi bölmek isteyenlerinde burnundan fitil fitil getiririz. PKK’lılar çukurlar kazıp öz yönetim ilan etmeye kalktıklarında kazdıkları çukurlara bu lanet adamları doldurup kapattık. Fetöcü katiller ortaya çıktığında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizlerin de cesaretiyle bir kere daha bu ülkeye yan dönülüp bakılamayacağını gösterdik. Bunlar bizim hassasiyetlerimiz. Eğer bir yerde PKK’nın ve siyasi uzantılarının gölgesini görürsek elbette onları takip edip hayatı onlara zehir edeceğiz. Yaşatmayacağız o lanet herifleri ”dedi. 

“VESAYET SEVDALILARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Mehmet Özhaseki vesayet sevdalıları hala pusuda bekliyor diye konuştu. 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekti. Özhaseki; “Sizler seçiyorsunuz meclise gönderiyorsunuz orada hazır bekleyen kumpas kuran örgütler var. Zamanında bu örgütler Menderese aynı oyunu muhtıralarla yaptılar, 80’de ihtilallerle yaptılar. Bir sağdan bir soldan küçücük yavrularımızı astılar. Jakoben bir anlayış vardı o anlayışlarını hakim kılmak istiyorlardı.  Daha önceki iktidarlara da hayatı zehir etmişlerdi. Cenabı Hakka şükürler olsun ki Allah bu ülkeye bir lider sahip gönderdi onunda adı Recep Tayyip Erdoğan. Kaybolup gittiler. Ülkenin önü açıldı. Envayi çeşit kötülük yaptılar başarılı olamadılar. Bu seçimi de Allah’ın izniyle başarıyla atlatırsak hem hükümetimizin hem de şehirlerimizin önü açık. Bu milleti bir kere daha büyütmenin yolunu bulacağız. Allah bize yardım edecek sonuna kadar inanıyoruz. Allah kötülere fırsat vermesin. Ola ki ufak tefek bir aksaklık olursa yeniden eskiye dönüşü isteyecekler. Yeniden koalisyonlu dönemin özleminde olanlar iş başına gelmek isteyecekler. Allah’ın izniyle hem Büyükşehir de hem de 25 ilçede bütün belediyeleri alacağız biz. Bunun en büyük delili de bu soğukta bu saatte buraya gelen sizlersiniz”

Mehmet Özhaseki, Sincanlılardan bir de söz istedi. “Davamızı herkese anlatmaya sandıkları gümbür gümbür patlatmaya var mısınız?” sorusuna Sincanlılar hep bir ağızdan “Evet” yanıtı verdi. Özhaseki sözlerine şöyle devam etti. “ Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Sadece ve sadece yaratanın huzurunda rükûa ve secdeye varırız. Şunu da bilin, önce hakka güveniyoruz sonra sırtımızı size yaslıyoruz. Sırtını PKK’ya YPG’ye yaslayanların işleri kötü. Biz size güveniyoruz. Allah razı olsun siz de bize destek veriyorsunuz. 31 Mart akşamına kadar görev sizde, eşinize dostunuza anlatmak sizde, 31 Mart akşamı da sandıklara sahip çıkmak sizin göreviniz, yamyamlara oy kaptırmamak sizin göreviniz. Sonra görevi biz omuzlayacağız. Size layık olmak için çalışacağız. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın. Bizi sizlere mahcup etmesin” dedi.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.