Özhaseki, sanayicilerle buluştu

Cumhur İttifakı’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) esnafıyla bir araya geldi.

Özhaseki, sanayicilerle buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhur İttifakı’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) esnafıyla bir araya geldi. Ankara’da faaliyet gösteren yaklaşık 500 kişilik sanayici esnafıyla İvedik OSB Yönetim Binası’ndaki salonda buluşan Özhaseki, Başkent sanayinin geliştirilmesine yönelik projelerini anlattı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhur İttifakı’nın ilçe adayları, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ile çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda, Özhaseki’ye salona girişiyle birlikte davetlilerin ilgisi yoğun oldu.

2071 YILINA KADAR YAPILMIŞ BİR İTTİFAKTIR

Türkiye’nin ve Ankara sanayisinin en önemli komplekslerinden biri olan İvedik OSB’de faaliyet gösteren sanayicilerin katılımıyla gerçekleşen buluşmada konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “MHP olarak biz Ankara’da önceki dönem Çevre Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi, Yenimahalle’de de Veysel Tiryaki’yi aday olarak gösterdik, ittifakın adayı olarak kabul ettik. Her evi kapı kapı gezeceğiz ve her eli sıkacağız. Temennimiz ve mücadelemiz sonucunda seçimler Cumhur İttifakı’nın galibiyetiyle sonuçlanacaktır. Cumhur İttifakı 2071 yılına kadar yapılmış bir ittifaktır” dedi.

ANKARA GURUR ŞEHRİMİZ

Yıldırım’ın ardından kürsüye alkışlar eşliğinde çıkan Özhaseki de yıllardır beraber olduğu ve kardeşlik bağıyla bağlı bulunduğu Yaşar Yıldırım’a teşekkür ederek, “Ankaramız bizim gururumuz olan bir şehir. Burası ticaret, sanayi, öğrenci ve sağlık kenti. Bu şehirde inanç, termal, sağlık, doğa, sanayi ve ticaret turizminde çok rahat bir şekilde birinci olabilir. Bunları ortaya koyabileceğimiz bir takım projeler yapabiliriz. Hem ülkeler hem de şehirler yarışıyor artık” dedi. Bu konuda da belediyelere çok iş düştüğünü ve alınan kararlarla şehirlerdeki ticaret ve sanayinin ayağa kaldırılabileceğini ifade eden Özhaseki, “Ankara sanayi şehri olarak çok bilinmiyor. Memurların, bürokrasinin olduğu başkent diye biliniyor. Bunu birlikte çözebiliriz” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.