Şahin: Ankara kurtuluş şehridir

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Başkanı Ali Şahin yaptığı yazılı açıklama ile Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 99. yıldönümünü kutladı.

Şahin: Ankara kurtuluş şehridir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Büyük Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin 99.yıl dönümü coşkuyla kutlanırken Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Başkanı Ali Şahin yaptığı yazılı açıklama ile Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 99. yıldönümünü kutladı. Türk Milleti'ne esareti reva gören iç ve dış mihraklara karşı Mustafa Kemal Atatürk ve Ankaralılar özgürlük meşalesini birlikte yakmıştır diyen Şahin şunları belirtti: Atatürk, Ankaralılar ile birlikte yürüttüğü milli mücadeleyi asla unutmamış ve Ankaralıların özverisini daima taktirle karşılamıştır. Ankaralılarda gerek Atasına gerekse tarihsel köklerinde mevcut olan Cumhuriyete daima sahip çıkmıştır.

ANKARA VE ATATÜRK CUMHURİYETLE BİRLEŞTİ

Atatürk ve Ankara'nın ortak noktasının Cumhuriyet rejimi olduğunu vurgulayan Şahin, "Ankaralıların Roma ve Ahiler zamanında seçime dayalı cumhuriyet tecrübeleri yaşamaları Atatürk'ün dikkatinden kaçmayarak Başkentin Ankara olarak belirlenmesi ile sonuçlanmıştır. İşte bu yüzden ülkemizdeki gerici unsurlar Atatürk ve Ankara'yı hedef alırlar. Çünkü gerek Atamızın gerekse Başkentimizin ortak noktası Cumhuriyettir. Biz Ankaralı ve Ankara'da emek veren Mali Müşavirler ve Muhasebeciler olarak sonsuza dek Atamıza, Cumhuriyetimize ve Başkentimize sahip çıkacağız. Atamızın Ankara'mıza gelişinin 99. yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.