Şahin: Kırşehirliler her zaman yanımızda oldular

Kırşehirliler Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Şahin: Kırşehirliler her zaman yanımızda oldular
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin “Kırşehirliler bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi bugünde olduğu gibi. Ülke olarak zor dönem geçirdiğimiz şu dönemde Kırşehirliler birlik ve beraberlik içerisinde vatanına milletine sahip çıktı” dedi.

Kırşehir Dernekler Federasyonu yönetimi ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Turan, kabine revizyonu sonrası AK Parti Genel Sekreterliği görevine getirilen Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’e gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretine AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata ve Federasyon yönetim kurulu üyesi Alper Toyran katıldı.

KIRŞEHİRLİLER OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyarette konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar “Kırşehirlilerin Ankara’da ki nüfus ağırlı çok fazla. Kırşehir’in örf adetini geleneğini Ankara’da yaşatmak ve Başkent’te ki Kırşehirlilerin bir arada olması için çabalıyoruz. Sizin vekillik döneminizde zaman zaman bir araya geldik. Şimdi ise daha önemli bir makama geldiniz ve başaracağınıza da heyet olarak hiç kuşkumuz yok. Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak bize düşen her türlü görev ve sorumlulukta yanınızdayız” dedi.

KIRŞEHİRLİLER BİZİM HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin “Kırşehirliler bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi bugünde olduğu gibi. AK Parti milletin partisidir bu yüzden bu kadar başarılıdır. 2013 yılında gezi olayları ile başlayan süreçten sonra zor dönemlerden geçiyoruz. Türkiye’nin büyümesine engel olmak isteyen terör örgütlerine karşı amansız mücadelemiz devam ediyor edecektir de. Kırşehirlilerin ise zorlu süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde geçmişte olduğu gibi her zaman yanımızda oldular bizlerden desteklerini esirgemediler Allah onlardan razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.