Şehit Aileleri ve gaziler buluştu

Mamak Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın 9. iftarında şehit aileleri ve gazileri aynı sofrada buluşturdu.

Şehit Aileleri ve gaziler buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın 9. iftarında şehit aileleri ve gazileri aynı sofrada buluşturdu. Düzenlenen iftar programına Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İlçe Jandarma Komutanı Serdar Kaplan, Mamak İlçe Emniyet Müdürü Erkurt Er, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Vatandaşlarla aynı sofrada orucunu açan Köse, sofraları tek tek gezerek gazi ve şehit ailelerini dinledi.

DAİMA YANINIZDAYIZ

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Programda konuşma yapan Başkan Köse, her daim şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını kaydederek, “Sizlerle birlikte iftarımızı açmış olmaktan son derece mutluyuz. Bu vatan şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde ayakta duruyor, bugün bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesindedir. İftarımıza teşrif ettiğiniz, geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde bizi bayrama ulaştırır. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

SİZLERE BORÇLUYUZ

Programa katılan Mamak Kaymakamı Ziya Polat, “İstedik ki; bizim göz bebeğimiz olan şehit ailelerimizle, gazilerimizle, gazi ailelerimizle beraber olalım. Çünkü bizler biliyoruz ki, bugün bu coğrafya da rahat nefes alabiliyorsak, göğsümüzü gere gere doğrulabiliyorsak, bunu sizin evlatlarınıza, siz değerli gazilerimize borçluyuz. Allah hepinizi daim etsin” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.