Sincan Ulaşım sektörünün sorunlarını Erdoğan'a anlattı

Sincan Kamyoncular, Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın,  toplu açılış töreni için Sincan'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sincan Ulaşım sektörünün sorunlarını ve taleplerini iletti.

Sincan Ulaşım sektörünün sorunlarını Erdoğan'a anlattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan'da ulaşım sektörünün sorunlarını çözmenin kendilerinin boynunun borcu olduğunu ifade eden Oda Başkanı İsa Yalçın, "Göreve geldiğimiz günden itibaren pek çok platformda sektörümüzün sorunlarını dile getirdik, bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Rabbime şükürler olsun ki  üyelerimizden aldığım temsil yetkisi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sincan ulaşım camiamızın sorunlarını tespitlerle birlikte rahat bir ortamda bire bir anlattım.

İnanıyorum ki  sorunlarımızın çözümü yolunda önemli  bir adım daha atmış bulunuyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi, alâka ve çok kıymetli vakitlerini şahsıma ayırmalarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Özhaseki'ye, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya, Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül'e, her zaman yanımızda olan Ankara Milletvekillerimiz Barış Aydın,  Hacı Turan ve Asuman Erdoğan'a,  Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat Ercan'a şahsım ve ulaşım camiamız adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.