Son  İftar sofrası Mutlu Mahallesi’nde kuruldu

Mamak Belediyesi tarafından yürütülen mahalle iftarları kapsamında son iftar sofrası Mutlu mahallesi sakinlerini bir araya getirdi

Son  İftar sofrası Mutlu Mahallesi’nde kuruldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediyesi tarafından yürütülen mahalle iftarları kapsamında son iftar sofrası Mutlu mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. İhtiyarı genci, erkeği kadını yüzlerce vatandaşın aynı sofra etrafında buluştuğu mahalle iftarlarında adeta kardeşlik inşa ediliyor.

Bir ekmeği bölüşüyoruz

Orucunu Mutlu Mahallesi sakinleriyle birlikte açan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, her yaştan insanla iftar bereketini aynı sofralarda paylaştıklarının altını çizerek, “Aynı sofra etrafında bir araya gelerek eski ramazanların ruhunu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde yeniden canlandırıyoruz. Gönül sofralarımızda bir ekmeği paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün iftar sofralarımızın sonuncusunu Mutlu mahallemizde kurduk. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin, sağlık ve sıhhatle bayrama erişmeyi nasip etsin. Ben şimdiden tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

kose.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.