Soylu: Yılmadan, yorulmadan çalışacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sincan Yenikent Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Soylu: Yılmadan, yorulmadan çalışacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sincan Yenikent Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Bakan Soylu’ya AK Parti Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Nevzat Ceylan, Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuzhan Alkan da eşlik etti.

YENİKENT’E MÜJDE

Yenikent Meydan’ında vatandaşlara seslenen Bakan Soylu konuşmasına müjde ile başladı. Yenikent'e yıl sonuna kadar polis karakolu inşa edeceklerini duyurdu. “Bize Yenikent’te Polis Merkezi ihtiyacı olduğunu ilettiniz. Size öyle bir karakol yapacağız ki parmakla gösterilecek. Biz sözümüzün eriyiz yıl sonuna hazır olacak.” dedi.

SİNCAN’IN, MURAT ERCAN BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİM

Bakan Soylu, Sincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti adayı Murat Ercan’ı “Mütevazi, dürüst, işten erinmez” sözleriyle tanımladı.  Soylu, “Uzun zamandır tanıdığınız, bir arızası olmayan insanlara derler ki bu adam su kaynatmamıştır. İşte, Murat Başkanımızda hakikaten su kaynatmamış düzgün bir adamdır. Büyüğüyle büyük, küçüğüyle küçüktür.” ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, “5 yıl boyunca Murat Başkan’ın Sincan’da Yenikent’te destansı hizmetlerin altına imzasını atması için 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazır mısınız? diye sordu. “Evet” yanıtını alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Ben de Murat Başkanımızın emrindeyim, Sincan’ın Emrindeyim, Yenikent’in emrindeyim.” dedi.

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan da konuşmasında Sincan için, Yenikent için yeni projeler hazırladıklarını ifade etti. “Mehmet Özhaseki Başkanımızla çok güzel projeler hazırladık. Alternatif yollar ile trafiği rahatlatacağız. Metro hattını uzatacağız. Bulunduğumuz Yenikent Meydanı’na yeni cami inşası ve alan düzenlemesi ile yeni Kent Meydanı kazandıracağız. Biz yılmadan, yorulmadan, mesai kavramı dinlemeden, çalışmaya varız. Siz de bizimle var mısınız?” diye konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan Sincan’a olan güvenini tekrar dile getirdi, “Siz Her zaman bizim yanımızda oldunuz. Biz de hep sizin yanınızda olacağız. Eminim ki 31 Mart’ta da çok daha güzel sonuçlarla Sincan, Yenikent gereken cevabı verecek” dedi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun “31 Mart’ta yolu, yoldaşı, arkadaşı belli olanlarla yürüyeceğinizden eminiz. Yolu belli olmayan; yoldaş, arkadaş olmayanlara da gereken cevabı vereceğinizden eminiz.” ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Sincan İlçe Başkanı Oğuzhan Alkan da “Zillet ittifakını 31 Mart akşamı tarihe gömmeye hazır mısınız? Allah hepinizde razı olsun” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.