Türkiye ile KKTC arasında mobbingle mücadele işbirliği

Merkezi Ankara’da bulunan Mobbing ile Mücadele Derneği ile KKTC Mobbingle Mücadele Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye ile KKTC arasında mobbingle mücadele işbirliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çalışma hayatının vebası Mobbingin, çalışma hayatını olumsuz etkilediği, mağdurların yaşadıkları psikolojik sorunların hem iş hem de aile yapılarını etkileri nedeniyle son yıllarda gündemdeki yerini koruyor. Bu gerçekten hareketle; Merkezi Ankara’da bulunan Mobbing ile Mücadele Derneği ile KKTC Mobbingle Mücadele Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolde, her iki ülke arasında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapılması, proje, çalıştay panel, konferans, etkinlikler, karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımı gibi birçok konuda işbirliği yapılması yer alıyor.

Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı İlhan İşman yaptığı açıklamada, Lefkoşa’da bulunan Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı Öksüzoğlu’nun Türkiye ziyareti ve temasları kapsamında derneklerini ziyaret ederek mobbing ile mücadele konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını, onurlu çalışma hakkının korunması ve çalışma barışının geliştirilmesi için işbirliği protokolü imzaladıklarını belirtti. Görüşmede taraflar önümüzdeki süreçte KKTC’de “Mobbing ile Mücadele Çalıştayı” düzenlenmesi için ortak çalışmalar yapma kararına vardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.