TÜSİAV Verimlilik Platformu Ödülleri Sahipleri Belli Oldu

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Verimlilik Platformu’nun 2018 yılı En Verimliler Ödülleri’ni alacak kişi, kurum ve kuruluşlar belli oldu.

TÜSİAV Verimlilik Platformu Ödülleri Sahipleri Belli Oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Verimlilik Platformu’nun 2018 yılı En Verimliler Ödülleri’ni alacak kişi, kurum ve kuruluşlar belli oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Gazeteciler ve Bilim adamlarından oluşan ödül jürisi ödül alacakların isimlerini belirledi.

En Verimli Belediye Ödülü Altındağ Belediyesinin oldu. Altındağ Belediyesi’nin ödülü Başkan Veysel Tiryaki’ye, En Verimli Meslek Kuruluşu ödülü ASO Başkanı Nurettin Özdebir’e, En Verimli Sağlık Kuruluşu ödülü Koru Hastanesi- Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Biri’ye , En Verimli İşadamı Ödülü DRD Enerji Ramazan Karamercan’a, En Verimli Bilişim Firması ödülü SPP42 Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Arslan’a, En Verimli Çevre ve Enerji Projeleri Firması COEN Yapı ve Enerji Teknolojileri A.Ş. Yön. Kur. Bşk. Yusuf Pehlivan’a, En Verimli Sanayici ödülü Orteks Tekstil Yön. Kur. Bşk. Eyüp Doğanlar’a, En Verimli Estetik Polikliniği ödülü Özel Mayasante Polikliniği - Dr. Serkan Öztürk ve Dr. Devrim Gürsoy’a; Ayrıca Işık Sadık Ahmet, Hitit Antik-Mete Baykara, Yayla ET-Erzat Yıldız ise “Veli Sarıtoprak Özel Ödülüne” layık görülen isimler oldular.

kutlu-tamay-kursu-foto.jpgTÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay

2018 YILI MEDYA ÖDÜLLERİ

Medya alanında ise; En Verimli Televizyon Haber sunucusu Fox TV-İsmail Küçükkaya, En Verimli Televizyon Kanalı Temsilcisi Şebnem Bursalı-ATV, En Verimli Yazar Osman Altınışk Sabah Gazetesi, En Verimli Magazin Dergisi MAG Dergi-Beril Çavuşoğlu, En Verimli yazı işleri Müdürü Ömür Ünver-Milliyet Gazetesi, En Verimli Genel Yayın Yönetmeni Umut Karakulah-Zafer Gazetesi, En Verimli Ticari Haber Gazetesi Ticari Hayat Gazetesi Mehmet Göktürk, En Verimli Yerel Gazete Anadolu Gazetesi-Gülay Ertunç ödüle layık görüldüler.

TÜSİAV Verimlilik Platformu Verimlilik Ödül Töreni 29 Mart Perşembe 2018 Salı günü ASO (Ankara Sanayi Odası) Meclis Salonu’nda Atatürk Bulvarı No: 193 Çankaya /Ankara adresinde saat 19:00 ‘da yapılacaktır.

tusiav.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.