Veysel Tiryaki: Hayalleri olan bir Yenimahalle için hazırız

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile birlikte Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde, sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri başkanları ve üyeleri ile buluştu.

Veysel Tiryaki: Hayalleri olan bir Yenimahalle için hazırız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Veysel Tiryaki, “Cumhur İttifakı bizler için, ülkemizin aydınlık geleceği için çok kıymetli. 15 yıllık tecrübemizi cebimize, hizmet sevdamızı gönlümüze koyarak büyük bir heyecanla geldik Yenimahalle’ye. Hayalleri olan, hedefleri olan bir Yenimahalle için biz hazırız. Birlikte düşünebilir, birlikte konuşabiliriz. Birlikte harekete geçip, birlikte başarabiliriz. Hep birlikte kazanabiliriz.” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ise “Biz MHP ve Cumhur İttifakı olarak, en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Veysel Tiryaki’ye, Yenimahalle’yi teslim etmek gerektiğini, Tiryaki’nin birikimini değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Yenimahalle’de Veysel Tiryaki’ye bizim desteğimiz tam, tüm Yenimahallelilerden de destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

1548225595_1.jpg


“HUZURLU BİR YENİMAHALLE İÇİN KOLLARI SIVADIK”

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz’ın da yer aldığı toplantıya Tüm Karadenizliler Konfederasyonu, Karadenizliler Federasyonu, Bolulular, Samsunlular, Kastamonulular, Sinoplular Federasyonu Başkanları ve üyeleri katıldı. Tiryaki, “Sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaflarımızın, odalarımızın, tüm kurumlarımızın görüş ve taleplerini dinliyoruz. Çünkü asıl önemli olan sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirmek. Huzurlu, mutlu, 100 yıl sonrasının düşünüldüğü ve planlandığı bir Yenimahalle için kolları sıvadık. Yol haritamız hazır. Projelerimiz hazır. Hayata geçireceğimiz projelerle, Yenimahalle’de birçok ihtiyaca cevap vereceğimize inanıyorum. Gerçekleştireceğimiz Türkiye projelerimizle, Yenimahalle’nin adını sadece Ankara’da değil, Türkiye’de anılır kılacağız inşallah” diye konuştu.

“DÜRÜSTLÜĞÜN, KALKINMANIN, KARDEŞLİĞİN, YENİLİĞİN TARAFIYIZ”

Tiryaki, Yenimahallelilere de şöyle seslendi:

“Biz Yenimahalle’de dürüstlüğün, kalkınmanın, kardeşliğin, yeniliğin tarafıyız. Buradaki büyük değişimin en büyük mimarı Yenimahalleli vatandaşlarımız olacak. El birliği ile yeniliklerin öncüsü olacağız. 15 yıllık tecrübemizi cebimize, hizmet sevdamızı da gönlümüze koyarak büyük bir heyecanla geldik Yenimahalle’ye. Sağ olun sizler de bizleri en samimi duygularınızla karşıladınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yenimahalle için heyecanımız da, hayallerimiz de, hedeflerimiz de çok büyük. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak tüm vatandaşlarımızın söz sahibi olduğu bir Yenimahalle kuracağız.

“SEÇİMLERDEN SONRA DA İTTİFAKIMIZ SÜRECEKTİR”

Yenimahalle’nin geleceğine yatırım yapacağız. Uygulayacağımız projeler ve yatırımlarla Yenimahalle’nin 100 yıl sonrasını planlıyoruz. Toplumun her kesimin talepleri ve ihtiyaçları bizler için çok kıymetli. Yenimahalle’de birlikte çok güzel günler göreceğiz.Her vatandaşımızın eşit haklara sahip olduğu bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Cumhur İttifakı ile birlikte marka ilçe Yenimahalle’yi inşa edeceğiz.

Cumhur ittifakını çok önemsiyorum. Bu ittifak, sadece iki parti liderinin el sıkışması ile oluşmuş bir ittifak değildir. Bu ittifak, 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin bekası için sokağa çıkan vatanseverlerin oluşturduğu bir ittifaktır. 15 Temmuz gecesi verdiğimiz şehitlerimizin kanları ile imzalanmıştır bu ittifak. O yüzden bu ittifakın seçim için kurulduğunu zannedenler yanılıyor. Allah kısmet ederse Yenimahalle’de galip gelirsek, seçimlerden sonra da bu ittifakımızın süreceğini herkes görecek.

Bununla birlikte bizim gönlümüz de, kapımız da bize oy veren vermeyen herkese açık olacaktır. Yenimahalle’nin tamamına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizim yöneticilik anlayışımızda ayrımcılık yoktur. Hiçbir zaman olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır.”

“TİRYAKİ YENİMAHALLE İÇİN BİR ŞANSTIR”

Konuşmasında 20 yıldır Yenimahalle’de oturduğuna dikkat çeken Yaşar Yıldırım da,Cumhur İttifakı’nın Ankara’da ve Türkiye’de olumlu sonuç alacağını kaydederek, şunları söyledi:

"Biz bu seçime beka gözü ile bakıyoruz. Türkiye’nin beka sorunu vardır. Beka sorunu, bu coğrafyada haçlı seferlerinden beri vardır. En son haçlı seferi de 15 Temmuz’da oldu. Türk milletinin yüksek feraseti ile 15 Temmuz gecesi kirli oyunları bozuldu. 15 Temmuz gecesi Cumhur İttifakı doğmuştur. Şimdi Yenimahalle’ye neler yapıldı Altındağ’a neler yapıldı, ona bakmalıyız. Bunları karşılaştırmalıyız. Altındağ, geçmişte Ankara’nın virane bölgesiydi. Kimse oraya gitmek istemezdi. Son 15 yılda Veysel Tiryaki tarafından sihirli bir el dokundu sanki ve Altındağ cazibe merkezi oldu. Bu birikimi, bu tecrübeyi Yenimahalle'ye taşıyacağız. Veysel Tiryaki Yenimahalle için şanstır. Tiryaki, Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Biz sonuna kadar arkasındayız. Tüm Yenimahalle’den de destek bekliyoruz.” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.