Yenimahalle’de ilk meclis toplantısı yapıldı

Yenimahalle Belediye Meclisi 2019-2024 döneminin ilk toplantısı Belediye Başkanı Fethi Yaşar yönetiminde gerçekleştirildi.

Yenimahalle’de ilk meclis toplantısı yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Meclisi 2019-2024 döneminin ilk toplantısı Belediye Başkanı Fethi Yaşar yönetiminde gerçekleştirildi.

İlk oturumda komisyonların yanı sıra Meclis Başkan Vekilleri ile Divan Katip üye seçimi yapıldı. Seçimler sonucunda 1’inci Başkan Vekili Hüseyin Kaya olurken, 2’inci Başkan Vekilliğine Hatice Bahar Kutlucan Kolçak getirildi.

img_0040.jpg

Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle için

Divan Katipliğine Seher Yetimoğlu, Lale Bektaş, Songül Gölpunar ve Zekai Yetkin seçilirken, bir yıllık daimi encümen üyeliklerine de Müslüm Ertekin, Hakkı Tükenmez, Yahya Yüzüak seçildi. Ardından İhtisas Komisyon seçimi de yapıldı.

Yenimahalle Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle için tüm projelerde uyum içerisinde çalışacağız” dedi.

“Birlik beraberlik içerisinde Yenimahalle'yi yöneteceğiz”

Belediye başkanlığı yaptığı sürece herkesin kararına ve görüşlerine saygılı olduğunu vurgulayan Yaşar, yeni dönemde de bu anlayışın devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Yaşar, “Belediye Başkanı olarak tüm meclis üyeleriyle her zaman birebir konuşarak fikir alışverişinde bulundum. Sizlerle de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Hepinize kapım her zaman açık. Önümüzdeki 5 yılın dolu dolu Yenimahalle yararına geçeceğinden şüphem yok. Birlik beraberlik içerisinde Yenimahalle'yi yöneteceğiz. Hepimiz için hayırlısı olsun, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.