Yerel seçim maratonu Etimesgut’ta başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali ile 41 tesisin açılış ve temel atma törenine katıldı.

Yerel seçim maratonu Etimesgut’ta başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER MERKEZİ

MHP lideri Bahçeli, 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Demirel’i, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday göstereceklerini açıkladı. Başkan Demirel, Türkiye’de adaylığı açıklanan ilk isim oldu. Başkan Demirel’in adaylık açıklaması meydanı dolduran onbinlerce Etimesgutlu tarafından alkışlarla karşılandı.

YENİDEN ADAYIMIZDIR

Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen törene, MHP lideri Bahçeli’nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Celal Adan, Fatih Çetinkaya, MHP Ankara milletvekilleri Erkan Haberal, Yaşar Yıldırım, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve çok sayıda partili ile onbinlerce başkentli katıldı. "Etimesgut Belediyesi, partimizin belediyecilik ilkeleri doğrultusunda, yani üretken belediyecilik vizyonumuz kapsamında lazım gelen ne varsa şevkle yapıyor" diyen Bahçeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i 31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut’tan tekrar aday göstereceklerini söyledi.

DEMİREL’E GÜVENİYORUM

Bahçeli, Demirel’in başarılı hizmetlerine vurgu yaparak adaylığını şu sözlerle açıkladı: “Etimesgut Belediyesi’ni sizlerden tekrar istiyorum. Etimesgut’ta Üç Hilal’in nazlı nazlı dalgalanışı sürsün niyazındayım. Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel’e diyorum ki; bugüne kadar başarılı oldunuz, tebrik ederim. Başarı durağan değildir, durgunluk ve kesinti kabul etmeyecektir. Başarı bir süreçtir devamı gelecek, arkası kesilmeyecektir. Dünden bugüne başardınız, bugünden geleceğe de başaracağınıza inanıyor, size güveniyor, Etimesgut Belediyesi’ni tekrar almanızı ümit ve temenni ediyor, bu vesileyle sizleri görevlendiriyorum”.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

MHP lideri Bahçeli, Başkan Demirel’i, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı tebrik ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Etimesgut Belediyemizin takdir ve tebrike layık hizmetlerine şahit olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Etimesgut Belediyemiz hamd olsun çalışıyor, çabalıyor. Üretiyor, yatırım yapıyor, büyütüyor, geliştiriyor. Azı çok yapmak, eldeki kıt imkânları en gerçekçi, en geniş şekilde kullanmak için gece gündüz çırpınıyor. Bugün 41 Dev Eserin Açılış Ve Temel Atma Töreni için toplandık. Dile kolay, tam 41 dev eserin Etimesgut’a kazandırılması hakikaten önemlidir, gıpta edilecek bir başarıdır. Her başarının ardında dua, emek, stratejik düşünce vardır. Her başarının temelinde alın teri, göz nuru, samimi mücadele yer almaktadır. Etimesgut’a karşı sorumluluklarımızı, verdiğimiz sözlerimizi çiğnemedik, çiğnetmedik. Vaatlerimizi hiçbir zaman unutulmaya terk etmedik. Çünkü Türkiye’ye sevdalıyız, Etimesgut’a sevgiyle doluyuz, bu ilçemize gönül ve hizmet borcumuz olduğunu gayet iyi biliyoruz. Huzurlarınızda Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel Bey başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimizi ve belediye çalışanlarımızı, bütün dava arkadaşlarımızı can-ı gönülden kutluyorum”.

ETİMESGUT VE AHİLİK VURGUSU

Etimesgut’un sağlam duruşun, vicdanlı tutumun, demokratik gelişmişliğin kenti olduğuna dikkat çeken Bahçeli, “Etimesgut’a bakınca Ahiliğin derin kararlılığını, göz kamaştıran mirasını, engin kavrayışını görüyoruz. Etimesgut denilince kardeşlik ve kaderdaşlıkla geçen Türk-İslam asırlarının mana ve ruhunu idrak ediyoruz. Ahiliğin harcı olan değerler Etimesgut’a halim bir edayla hakimdir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilikten anladığı da öz olarak budur. Biz, hâkim olan milletimize son nefesimize kadar hadimiz” dedi. Bahçeli’nin konuşmasından önce Başkan Demirel, belediye tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan 35 tesis ile temeli atılan 6 tesis hakkında detaylı sunum yaptı. Demirel, Etimesgut’ta yaşam kalitesinin artırmak için yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından tesislerin açılışı ve temeli Bahçeli tarafından gerçekleştirildi. Bahçeli, belediyece yapılan müftülük binası ve ilçe emniyet müdürlüğü binalarının anahtarlarını da kurum müdürlerine verdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.