Yılın En İyi Sosyal Medya Fenomen Karakteri “Tweet Süvarisi”

Sosyal Medya Uzmanı Mehmet Burak Torun, oluşturduğu ’Tweet Süvarisi’ karakteri ile Atılım Üniversitesi’nden bir ödül daha aldı. Tweet Süvarisi,...

Yılın En İyi Sosyal Medya Fenomen Karakteri “Tweet Süvarisi”
Yayınlanma:

Sosyal Medya Uzmanı Mehmet Burak Torun, oluşturduğu ’Tweet Süvarisi’ karakteri ile Atılım Üniversitesi’nden bir ödül daha aldı. Tweet Süvarisi, Atılım Üniversitesi Ases Topluluğu tarafından ’Yılın En İyi Sosyal Medya Fenomen Karakteri’ seçildi.
Sosyal medya uzmanı, oijital stratejist, marka danışmanı ve yazar Mehmet Burak Torun, ’Tweet Süvarisi’ karakteri ile son yılların en dikkat çeken sosyal medya fenomenlerinden biri. Twitter’da 2,5 milyon takipçisi bulunan Tweet Süvarisi, aldığı ödüller ile de giderek yükselen bir başarı grafiği sergiliyor. Torun, kendisinin başlattığı ya da destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal medyanın gelişimine yönelik düzenlediği seminerler ile de öne çıkıyor. 2016’da 5 ödül alan Tweet Süvarisi, son olarak Atılım Üniversitesi Ases Topluluğu tarafından yapılan oylama ile ’Yılın En İyi Sosyal Medya Fenomen Karakteri’ seçildi.
Tweet Süvarisi’nin geniş kitlelerin ilgisini çekmesinden ve sosyal medyadaki çalışmalarının ödüller ile taçlandırılmasından mutluluk duyduğunu belirten Mehmet Burak Torun, şunları söyledi:
“Tweet Süvarisi ile amacım paylaşımlar yaparken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine destek olmak. Başta Kızılay olmak üzere pek çok STK ile işbirliği yaparak, takipçilerimin de desteğiyle çeşitli konularda farkındalık yaratılmasına yardımcı oluyoruz. Verdiğim seminerler ile de bilgi ve deneyimlerimi katılımcılar ile paylaşarak gelecekte bizi neyin beklediğine ışık tutmak istiyorum. Bir diğer projem ise ’sosyal medyanın da okulu var’ adı altında bir okul açmak. Okul ile hedefim bu alana ilgisi ve yeteneği büyük olan gençlerin işin eğitimini alarak sosyal medya uzmanı olarak yetişmelerini sağlamak.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.